Reunió de l'alcalde de Gandesa, Carles Luz, el diputat Ferran Bel, i el secretar general d'Infraestructures, Xavier Flores

Millores a la carretera N-420 al seu pas per Gandesa: acord tancat

S'instal·laran nous semàfors, passos de vianants i altres elements, que reforçaran la seguretat i la permeabilitat de la via

Bones notícies per als usuaris d'una transitada carretera de les Terres de l'Ebre. L'Ajuntament de Gandesa i el Ministeri de Transports han acordat millorar el tram urbà de l'N-420, amb nous semàfors, passos de vianants i altres elements, que reforçaran la seguretat i la permeabilitat de la citada via al seu pas per la capital de la Terra Alta.

Aquestes no seran les úniques actuacions, ja que la secretaria d'Infraestructures també s'ha compromès a construir una rotonda a la zona nord de Gandesa, a la mateixa N-420, que servirà per millorar els accessos i reduir la sinistralitat. En aquest sentit, el projecte d'aquestes obres es començarà a redactar «aviat».

Ferran Bel ha acompanyat l'alcalde Carles Luz en la reunió amb el Ministeri de Transports

Aquests acords entre l'Ajuntament de Gandesa i el Ministeri de Transports s'han tancat aquest dimecres en una trobada que han mantingut l'alcalde gandesà Carles Luz, acompanyat del diputat Ferran Bel, amb el secretari general d'Infraestructures, Xavier Flores.

En aquest sentit, cal recordar que el Ministeri de Transports també ha de licitar enguany la redacció del projecte de la variant per treure el trànsit del centre de la capital de la Terra Alta.