Mans d'una dona amb un mòbil

La Ribera d'Ebre tornarà a ser seu de la Mobile Week Catalunya

Se celebrarà a la comarca ebrenca per quart any consecutiu | El certamen aspira a minimitzar les bretxes digitals i acostar la tecnologia a la població

La Ribera d'Ebre és l'únic àmbit territorial de les Terres de l'Ebre i la demarcació de Tarragona que participarà a la Mobile Week Catalunya. I és la quarta edició consecutiva que ho fa.

La comarca és un dels setze àmbits territorials de Catalunya que organitzaran activitats en el marc d'aquesta iniciativa del Mobile World Capital Barcelona impulsada juntament amb la Generalitat. 

L'esdeveniment, que se celebrarà entre el 25 d'abril i el 31 de maig, vol acostar la tecnologia a la ciutadania i aspira a minimitzar les bretxes digitals entre la població.

En aquesta edició es tractaran temàtiques, com ara la protecció dels drets digitals de la ciutadania, la desinformació i la privacitat de dades o la importància de l'educació per formar joves i, alhora, potenciar l'augment de perfils femenins en les disciplines científiques, entre d'altres.

En el certamen també hi participaran vuit municipis de la demarcació de Barcelona (Badalona, Centelles, Mataró, Olesa de Montserrat, Terrassa, Sant Feliu de Llobregat, Sant Pere de Ribes - Sitges i Vilanova i la Geltrú); dos de la Catalunya Central (Manresa i Igualada); dos de la demarcació de Girona (Girona i Figueres); dos de Lleida (Lleida i Mollerussa) i un de l'Alt Pirineu (La Seu d'Urgell).