Presentació presencial i telemàtica de les activitats de la Mobile Week Catalunya a la Ribera d'Ebre

La Mobile Week arriba a la Ribera d'Ebre amb 25 activitats presencials i telemàtiques

S'abordarà l'aplicació del 5G Rural, transparència en ajuntaments petits i teletreball

La Mobile Week Catalunya torna a fer parada a la Ribera d'Ebre. L'esdeveniment tecnològic arriba a la comarca ebrenca per tercer any consecutiu i passarà es faran activitats en format presencial i telemàtic. 

Entre el 16 i el 18 de juny, diversos pobles de la comarca acolliran dotze sessions prèvies. Així mateix, s'hi faran tretze actes del 21 al 23 de juny durant la Mobile Week Catalunya, pròpiament. 

Entre les activitats  que es faran a la Ribera d'Ebre en format presencial i telemàtic n'hi ha d'especialitzades i d'obertes a tota la ciutadania. Tot i això, també n'hi ha per a totes les edats.

S'abordarà l'aplicació del 5G Rural en el món dels drons o en la salut digital. També es parlarà de la gestió de dades i la transparència en ajuntaments petits i del teletreball. 

Així mateix, hi haurà activitats orientades a la innovació social digital per a escoles. Es tractarà la implantació del comerç electrònic i les energies renovables. 

La Mobile Week se celebra en municipis arreu de Catalunya. En concret, cinc municipis de la demarcació de Barcelona; cinc de la Catalunya Central; quatre de la demarcació de Girona; dos de Lleida; un de l'Alt Pirineu; i la Ribera d'Ebre. 

La comarca ebrenca és l'única al complet que en forma part i l'única representant de la demarcació de Tarragona i les Terres de l'Ebre.