Una de les últimes imatges d’Arturo González Benet, durant la seua intervenció al Ple del Consistori del passat 25 de maig

Mor Arturo González, secretari de l'Ajuntament de Flix i del Consell Comarcal del Priorat

La capella ardent romandrà al tanatori de Flix fins a les 13 hores de demà dissabte 25 de juliol

El poble de Flix  està de dol. Aquesta nit ha mort  sobtadament el secretari de l'Ajuntament, Arturo González Benet, a l'edat de 60 anys. Feia dues setmanes havia patit un infart i, després de superar de forma satisfactòria una intervenció quirúrgica, havia estat donat d'alta i enviat a casa, aquest divendres a la nit ha traspassat.

Secretari en dues etapes a Flix i al Consell Comarcal del Priorat

Arturo, nascut a Flix el 7 de maig de 1960, ha estat secretari general del consistori flixanco, amb caràcter interí, en dos períodes. L'any 2003 va accedir al càrrec després de substituir l'anterior secretari Manuel Sanmartín. El període va finalitzar el 30 de setembre de 2010, en prendre'n possessió Lluís Martín. Arturo González el va tornar a substituir el 18 de juliol de 2016, fins a l'actualitat.

Paral·lelament, durant tots aquests anys va exercir com a secretari general del Consell Comarcal del Priorat, càrrec del que n'era titular des de 1989.

Dol oficial a Flix

El municipi de Flix decretarà un dia de dol oficial pel decés del secretari de l'Ajuntament, d'acord amb el que disposa l'article 12 del Reglament regulador, dels honors i de les distincions de l'Ajuntament de Flix. Així mateix, com a mostra de condol, a la balconada de la Casa de la Vila es col·locarà el domàs amb el crespó negre.

La capella ardent romandrà al Tanatori de Flix fins a les 13 hores del dissabte 25 de juliol. Les persones que assisteixin al tanatori cal que procurin respectar els aforaments i, tanmateix, seguir les normes de seguretat i prevenció per tal d'evitar contagis.

  

L’Ajuntament de Flix i el Consell Comarcal del Priorat vol expressar el seu més sentit condol a tots els seus familiars, tot recordant la seua excel·lent professionalitat en l’exercici del càrrec de secretari durant tots aquests anys.