Un camió de bombers

Mor un home d'avançada edat en un incendi a una casa d'Alcanar

Els Bombers han estat alertats a les 5.54 hores d'aquesta matinada

Aquesta matinada del dimarts 18 de setembre,   una persona ha resultat morta en l'incendi a una casa d'Alcanar, a la comarca del Montsià. Els Bombers de la Generalitat han estat alertats a prop de les sis de la matinada, però quan han arribat al lloc de l'incident, el foc estava totalment desenvolupat. S'ha cremat totalment una habitació i ha afectat altres parts de l'immoble i la part baixa ha quedat totalment afectada pel fum. Malauradament, un home d'avançada edat, no ha pogut sortir de l'habitatge i s'ha trobat morta en una habitació.  La resta d'ocupants han pogut sortir a l'exterior pel seu propi peu.

L'incendi en una casa d'Alcanar deixa una víctima mortal

L'incendi s'ha produït en un habitatge situat al camí Codonyol  de la població del Montsià. Fins allí s'han hagut de desplaçar cinc dotacions dels efectius dels Bombers de la Generalitat, en concret tres camions d'aigua, l'autoescala i un vehicle lleuger destinat a tasques de coordinació i comandament, després de l'avís registrat al voltant de les sis de la matinada. En arribar als voltants de la casa, han pogut certificar que el foc estava molt viu, de manera que les flames estaven afectant la majoria d'estances de l'immoble.

Mentre es coordinava l'extinció de l'incendi, membres especialitzats han aconseguit accedir dins del domicili per poder realitzar una primera valoració dels danys causats. A la planta baixa de l'habitatge s'han trobat amb una de les habitacions totalment calcinada, la contigua estava en un estat similar i la resta de la planta principal s'ha vist molt afectada per l'efecte de les flames i el fum.

A més, segons han explicat els Bombers, un home d'edat avançada ha estat trobat mort, en una de les dependències cremades. La resta d'ocupants han pogut escapar inicialment de l'incendi, ja que han abandonat l'immoble pel seu propi peu. En aquest sentit, han estat atesos pels membres del Servei d'Emergències que s'han desplaçat fins a l'indret on ha succeït l'incendi a l'Ebre. Tanmateix, fins al lloc de l'incendi s'hi han desplaçat dues patrulles d'agents de Mossos d'Esquadra, efectius de la Policia Local i dues ambulàncies del SEM (Sistema d'Emergències Mèdiques), els quals han format part de l'operació.