Móra la Nova no aprova els pressupostos pel 2019 pels vots en contra del PDeCat i PSC

L'equip de govern i l'oposició es reuniran passades les festes nadalenques per desencallar els comptes

L’Ajuntament de Móra la Nova no ha pogut aprovar els pressupostos pel 2019, xifrats en uns 3.330.000 euros i es queda en una situació econòmica «complicada» després de no obtenir els vots del PDeCAT i PSC.

Segons fonts municipals, la paràlisi dels comptes posa en perill diverses subvencions ja atorgades, com la posada en marxa d'un carregador de vehicles elèctrics  –valorat en 40.000 euros–, l'augment del salari dels treballadors municipals, i les inversions previstes, com el marcador del pavelló d'esports o els filtres per l'aigua potable. El govern municipal té previst reunir-se amb els grups de l'oposició després de les festes de Nadal.

Imatge d'arxiu de l'Ajuntament de Móra la Nova
Imatge d'arxiu de l'Ajuntament de Móra la Nova | Google Maps

Un home intoxicat en un incendi a Móra la Nova

Durant el passat 24 de desembre, un incendi va cremar la cuina de la planta baixa d'un habitatge de dos pisos al municipi de Móra la Nova, a la Ribera d'Ebre. A causa de les flames i el fum que afectaven l'immoble riberenc, un home va patir una intoxicació de caràcter lleu. En aquest sentit, va ser atès per efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

El servei d'emergències van rebre  l'avís de l'incendi quan passaven pocs minuts de les quatre de la tarda i, fins al lloc dels fets, es van desplaçar un total de cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat  per apagar les flames de la casa del municipi de la Ribera d'Ebre.