Raïm per celebrar el cap d'any

Un municipi tarragoní demana ser la seu de les campanades de TV3

L'alcalde d'Alcanar ha demanat l'emissió de la celebració de Cap d'Any a la localitat

Joan Roig, alcalde d'Alcanar, ha demanat formalment mitjançant una carta a la direcció de TV3, la possibilitat de poder emetre les  campanades de Cap d'Any al municipi.

L'escrit, dirigit al periodista Cristian Trepat, encarregat dels continguts, entreteniment i actualitat de la  Televisió Pública de Catalunya, demana que se sumi a la iniciativa del municipi d'Alcanar com a mostra de solidaritat després dels moments molt complicats que va patir la població a causa dels aiguats i les pèrdues materials i sentimentals que han viscut els canareus i canareves el mes de setembre.

Alcanar, en situació crítica després de les inundacions

El municipi va patir fa aproximadament dos mesos unes greus inundacions que va ocasionar diverses conseqüències a la vila.

El dia 1 de setembre, el Servei Meteorològic de Catalunya ha que explicat que Alcanar va recollir 212 l/m2 en tan sols 3 hores. Segons Protecció Civil, les pluges torrencials van arribar als 77,7 l/m2 i el telèfon 112 d'emergències va rebre 369 trucades del mateix municipi. A més, 3.000 canareus van quedar-se sense llum.

És per això que l'alcalde Roig fa una crida a tota la ciutadania d'Alcanar i de les Terres de l'Ebre per fer córrer aquesta demanda i aconseguir d'aquesta manera, entre tots i totes, que aquest any ens prenguem el raïm i fem les campanades de TV3 des d'Alcanar.