Glòria Mena, periodista La Sexta

Glòria Mena, l'ampostina que manté una relació sentimental amb Íñigo Errejón

Tots dos van ser "pillats" en una escapada romàntica per un poble de la Rioja

L'escapada del candidat a la presidència de la Comunitat de Madrid per Más Madrid, Íñigo Errejón, a més de ser per relaxar-se i prendre unes canyes abans de la carrera electoral que li espera, ha estat d'allò més romàntica al ser vist en un poble de la Rioja amb la seva parella, la periodista de La Sexta Glòria Mena, nascuda al municipi d'Amposta. Tots dos van ser "pillats" per ESdiario al municipi d'Ezcaray durant aquest passat cap de setmana.

Glòria Mena "pillada" amb Íñigo Errejón

Glòria Mena, de 33 anys i nascuda a Amposta, és actualment una de les cares visibles dels informatius de La Sexta. La jove tarragonina va donar el salt a la cadena d'Atresmedia l'any 2013, procedent de la Cadena Ser. 

Glòria Mena, periodista La Sexta
Mena és una de les cares visibles de La Sexta | La Sexta

 

Des de fa anys, està afincada a Madrid desenvolupant el seu treball de periodista, sobretot, en l'àmbit de la política seguint primer al grup d'Izquierda Unida i, en apareixer Podemos, fent-ho amb la formació morada, d'on molts assenyalen l'inici de la relació entre Mena i Errejón. Des d'aquest passat estiu ha estat substituint a Clara Villanueva en els informatius de de La Sexta dels caps de setmana, a més de ser una de les reporteres habituals dels programes presentats per Antonio García Ferreras. 

Tot i desmentir la relació en alguna ocasió, alguns mitjans apunten que Glòria Mena i Íñigo Errejón, de 35 anys, mantenen una relació des de fa quatre anys, quan la periodista va començar a seguir l'actualitat de la formació morada al Congrés dels Diputats. 

Glòria Mena, periodista de La Sexta
L'ampostina Glòria Mena relacionada amb el polític Íñigo Errejón | La Sexta

 

El 'Boig per Tu' que li van cantar a Mena a la UAB

L'ampostina Glòria Mena va ser protagonista durant un dels actes de protesta a favor del referèndum de l'1-O. Els estudiants que estaven en la concentració a la Universitat Autònoma de Barcelona, van cantar la cançó de SAU 'Boig per Tu', per disculpar-se, després d'haver cridat durant cada una de les conexions que realitzava en directe amb La Sexta.