Un estudi de ràdio

La policia talla l’emissió d’una ràdio de l’Ebre per un veí que la tenia a tot volum

Els veïns es van queixar perquè impedia el seu descans | El propietari assenyalava al seu gos com a possible causant de l'incident

La matinada d'aquest passat dimarts va ser molt molesta pel veïnat del carrer Ramon Das Neves, de Sant Carles de la Ràpita. Un veí tenia sintonitzada Ràdio Ràpita al seu aparell a un alt volum, fet que impedia el descans de la resta de rapitencs de la zona. 

Des de la mateixa emissora de ràdio han explicat que aquests fets van provocar la trucada massiva a la Policia Local del municipi del Montsià. Aquests, es queixaven del fort soroll i demanaven que actuessin al respecte, ja que no es podia dormir.

El rebombori ocasionat per la ràdio descontrolada va iniciar les actuacions dels agents de la policia. Però es van trobar amb algunes traves que van impedir la solució més fàcil, que era contactar amb el veí i sol·licitar que tanqués l'aparell o disminuís el volum.

El problema principal era la impossibilitat de contactar amb la persona que viu a l'immoble, ja que treballava en horari nocturn i no estava a casa. Per aquest motiu, van optar per un pla B per aconseguir el descans del veïnatge de la zona. 

La Policia Local, que comparteixen edifici amb Ràdio Ràpita, es van dirigir cap a l'estudi i van apagar la programació de l'emissora. D'aquesta manera, es posava pau i tornava a regnar el silenci i la calma durant la matinada.

Això, però, durava poc. Els treballadors de Ràdio Ràpita, en iniciar la jornada laboral, van trobar-se amb l'emissora aturada i no sabien per què. Un fet que havia succeït altres vegades, però a causa d'una baixada de llum o problemes tècnics.

En aquest sentit, es va reiniciar la programació, i l'aparell tornava a sonar a tot drap. Un altre cop, els veïns, amb poc descans a sobre, es van tornar a queixar. A més, el propietari de l'immoble, encara no havia arribat.

Enfront d'aquesta situació, la Policia Local va buscar una nova solució. En aquest sentit, van extreure els fusibles de l'habitatge i el va deixar sense llum. D'aquesta manera, es va apagar la ràdio.

La sorprenent resposta del veí

L'incident radiofònic a la Ràpita el va viure el veïnatge, però no el propietari de la casa, que estava treballant. En acabar la jornada laboral, no s'acabava de creure els fets que havien passat durant la nit.

Arran d'aquest incident, el veí apuntava una explicació. Assenyalava que, potser, el seu gos havia pitjat algun comandament de l'equip de música que tenia a casa i l'havia encès a un volum molt alt.