Un noi que s'enfila a les arcades del pont de l'Estat de Tortosa amb patinet

La imprudent i arriscada pràctica d'un jove en patinet sobre un pont de Catalunya

Els fets han succeït a Tortosa | Un amic del noi va gravar els fets, que s'han fet ressò a les xarxes socials

Els patinets elèctrics estan agafant cada cop més protagonisme en la circulació per les grans ciutats. Tant és així que des d'estudiants fins a empresaris utilitzen aquest mitjà de transport, sigui per consum o per comoditat per recórrer els carrers.

No obstant això, aquests patinets estan causant força controvèrsia  i greus accidents per culpa de la imprudència en el seu ús. L'últim exemple es pot veure a la ciutat de Tortosa.

Arriscar-se la vida per un vídeo a les xarxes

Durant els darrers dies, un vídeo d'un jove està circulant per tot arreu, causant molt de ressò, sobretot per les Terres de l'Ebre.

I és que a les imatges es pot veure un noi baixant en patinet elèctric per una de les arcades del pont de l'Estat  de la ciutat de Tortosa. A més de la imprudència com a tal, el jove no porta casc, ni cap mesura de protecció.

És més, el protagonista dels actes compta amb la complicitat d'un amic, que és el que el grava des de sota de l'arcada del pont.

Per sort, al vídeo es pot veure com el jove no resulta ferit, però demostra la irresponsabilitat que ha comès per enfilar-se en aquella estructura.