Pla detall de la vacunació d'una persona a les Terres de l'Ebre

El punt de vacunació massiva d'Amposta es trasllada a l'Auditori Municipal

El canvi es produirà aquest pròxim dimarts per incrementar el volum de vaccinació a la capital del Montsià

Important novetat en el procés de vacunació en una de les capitals ebrenques. Segons han decidit les autoritats sanitàries, a partir del pròxim dimarts, l'Auditori Municipal d'Amposta serà el nou punt de vacunació poblacional a la capital del Montsià. L'equipament, que substituirà l'Antic Sindicat, permetrà ampliar la capacitat de vaccinació a la comarca, ja que disposa d'un espai més gran.

Segons dades del Departament de Salut, fins al 30 juny, s'havien administrat 100.000 primeres dosis a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre. Aquesta xifra suposa una cobertura del 56,2% de primeres dosis al territori. Aquest divendres, 72.787 persones ja disposen de la pauta completa de vacunació, fet que representa un 40,2% de la població immunitzada. A Catalunya, el 30% de la població ja té la pauta completa.

En aquest sentit, la gerent de la Regió Sanitària Terres de l'Ebre, Mar Lleixà, ha fet una crida «a vacunar-se a totes aquelles persones que encara no ho hagin fet». Lleixà ha afegit que «a mesura que les vacunes arriben programem i obrim cites als punts de vacunació poblacionals i als CAP».

Així mateix, Lleixà ha volgut agrair «l'esforç que estan realitzant els professionals, en especial les infermeres, que realitzen jornades complementàries i fan que avui tinguem aquestes dades de vacunació tan positives al territori».