El Poble Vell de Corbera d'Ebre

La rehabilitació integral del Poble Vell de Corbera d'Ebre ja té data d'inici

Tindrà un preu de 3 milions d'euros i la primera fase començarà a l'estiu

La rehabilitació integral del Poble Vell de Corbera d'Ebre cada cop és més a prop. La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, ha presentat l'obra aquest dilluns des de l'Església de Sant Pere de la localitat de la Terra Alta. 

El projecte que s'ha publicat ja té data d'inici, una partida assignada de 3 milions d'euros i es desenvoluparà en nou fases. 

La primera fase començarà a l'estiu

La primera de les fases per a la rehabilitació integral del Poble Vell servirà per consolidar les estructures i rehabilitar alguns elements singulars. L'inici d'aquesta fase d'obres començarà al tercer trimestre de l'any que ve i té assignada una partida de 253.598,88 euros. 

La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, ha presentat l'obra aquest dilluns a l'Església de Sant Pere del Poble Vell. En la compareixença  ha demanat als presents convertir-se «en ambaixadors» per anar a buscar els recursos, per completar-la, a totes les institucions i també al sector privat.

L'alcalde de Corbera d'Ebre, Antonio Álvarez, ha destacat que és una oportunitat per dinamitzar el turisme cultural en una comarca envellida i despoblada.