Imatge d'arxiu de l'Oficina de Turisme d'Ulldecona

Roben dos ordinadors i oli d'oliva de l'oficina de turisme d'Ulldecona

L'assalt, el segon en dos anys, s'hauria produït durant el passat cap de setmana

L'Oficina de Turisme de la localitat d'Ulldecona, al Montsià, ha patit recentment un robatori amb un botí poc habitual. Uns desconeguts van assaltar l'oficina di van robar dos ordinadors, una quantitat d'oli pendent de valorar així com una petita suma de diners.

Els fets haurien tingut lloc durant el cap de setmana passat, dissabte 16 i diumenge 17 de març, en un moment que l'oficina es trobava tancada al públic. Va ser llavors quan els lladres es van emportar els ordinadors i els diners, però és que també es van endur oli d'oliva. L'alcaldessa d'Ulldecona, Núria Ventura, ha lamentat en declaracions que els danys i la pèrdua d'informació o documentació de treball  causada per l'assalt són, de fet, més importants que el mateix valor del material robat.

No és el primer cop, però, que assalten l'oficina de turisme, segons ha recordat. Fa un parell d'anys ja van entrar-hi a robar, però llavors es van emportar només alguns objectes de poc valor. Precisament, es dona la circumstància que aquesta mateixa setmana un bar del poble va patir també un robatori.

Denuncien un ramader per abandonar cadàvers d'ovelles a Ulldecona

Fa aproximadament un mes, el municipi d'Ulldecona tornava a ser notícia per la denúncia d'un ramader per risc per a la sanitat animal i pública o possible contaminació del medi ambient. El ramader va ser denunciat per abandonar cadàvers d'ovelles en una canonada d'un desguàs de l'autopista AP-7 al seu pas per aquest municipi del Montsià. Els Mossos d'Esquadra van ser alertats el dimarts, 26 de febrer, de la presència de quatre cadàvers d'ovelles en aquest tub. 

Després d'iniciar una investigació, els Mossos van identificar una explotació ramadera i van detectar altres cadàvers d'ovelles en foses en terrenys propers a l'explotació. Així, els Mossos van denunciar el propietari per infracció de la llei 8/2003 de sanitat animal. 

També et pot interessar