Loteria

El sorteig de La 6/49 deixa milers d'euros a les Terres de l'Ebre

La butlleta premiada s'ha segellat en un estanc de Flix

El sorteig de La 6/49, de Loteries de Catalunya, d'aquest dimecres 9 de novembre ha deixat més de 120.000 euros a la demarcació de Tarragona. Concretament, una butlleta segellada a l'Estanc núm. 3 de Flix, ubicat a la plaça d'Espanya del municipi de la Ribera d'Ebre, ha estat premiada amb 120.953 euros, cinc números encertats més el complementari.

La combinació guanyadora del sorteig de La 6/49 d'aquest dimecres ha estat formada pels següents números: 18, 20, 26, 28, 33 i 45, amb l'1 com a número plus, el 49 com a complementari i el 0 com a reintegrament. A banda del premi de tercera categoria que ha caigut a Flix, Barcelona s'ha endut el de segona categoria —6/6— que ha deixat 605.664 euros a la capital catalana.

Els beneficis de Loteries de Catalunya es destinen a desenvolupar accions i programes socials

El 100 % dels beneficis de les Loteries de Catalunya van destinats al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. L'objectiu és desenvolupar accions i programes socials per als col·lectius més desfavorits de la societat catalana.

Al llarg dels seus més de 30 anys d’història, les Loteries de Catalunya han destinat més de 285 milions d’euros en: plans de protecció a la infància, plans de protecció a la tercera edat, plans de protecció a persones amb discapacitat, plans per revertir situacions de vulnerabilitat, plans per revertir el sensellarisme, i plans d’ajuda a la prescripció de quarantena.