Imatge de l'edifici de la Ràpita on estan ubicats els pisos a subhasta

Una autèntica ganga: pisos a un euro en un municipi de les Terres de l'Ebre

Els habitatges, ubicats a la Ràpita, han sortit a subhasta per aquesta quantitat

La casa de subhastes Escrapalia, amb seu al municipi madrileny de Pozuelo de Alarcón, ha tret a subhasta sis habitatges a la Ràpita amb un preu de sortida d'un euro. Els pisos, que estan ubicats en un edifici al número 44 del carrer Joan Tibau del municipi ebrenc, es van construir l'any 2007 i tenen un valor de mercat d'entre 80.000 i 90.000 euros.

En aquest sentit, aquests immobles han sortit a subhasta per encàrrec dels administradors concursals de l'empresa Coinsom 2005, actualment en procés de liquidació al Jutjat Mercantil Nº1 de Tarragona.

Una subhasta oberta fins al pròxim 29 de març

La subhasta, que es fa telemàticament a través de la web d'Escrapalia, estarà oberta fins al pròxim 29 de març, a les 12.30 hores, i a ella hi poden optar tant particulars com empreses, que s'hauran de registrar al portal de la casa de subhastes per tal de poder participar en el procés.

Els pisos que se subhasten a la Ràpita, que segons ha informat el 'Diari de Tarragona' es troben en bon estat de conservació, tenen una superfície d'entre 70 i 80 metres quadrats.


Cal destacar que, fins ara, la casa de subhastes Escrapalia ha venut fins a 26 actius immobiliaris a Tarragona. Segons el citat mitjà, aquestes subhastes han anat des d'oficines a naus industrials, passant per habitatges i, fins i tot, un palauet a Tortosa.