El temporal obliga a suspendre el transport escolar al Montsià

Tres línies de transport especial a Amposta i dues de primària i secundària a Ulldecona s'han vist afectades pel temporal

Les pluges han descarregat en força a les Terres de l'Ebre i de forma preventiva, s'han anul·lat cinc rutes escolars al Montsià, concretament a Amposta i Ulldecona. A més, també s'ha recomanat suspendre o modificar les activitats programades per aquest divendres a l'aire lliure a l'Ebre, ja que la llevantada es reactivarà durant la tarda i acumularà entre 50 i 100 litres per metre quadrat més en algunes zones del territori.

La llevantada obliga a anul·lar cinc rutes escolars a l'Ebre

Protecció Civil ha informat aquest matí que cinc línies de transport escolar han quedat suspeses a les Terres de l'Ebre. Al Montsià, s'han anul·lat tres rutes d'educació especial que van a Amposta i dues, de primària i secundària a Ulldecona. 

De moment,  a la capital del Montsià s'han registrat un total de 52 litres per metre quadrat, mentre que a  Ulldecona han caigut 96 l/m2. Tanmateix, on s'han registrat les precipitacions més elevades ha estat al Parc Natural dels Ports amb 146 litres per metre quadrat.

De manera preventiva, Protecció Civil, també recomana que se suspenguin o modifiquin les activitats programades per avui a l'aire lliure a les Terres de l'Ebre, ja que la previsió que hi ha per aquesta tarda és que, després de la pausa, torni la llevantada amb les pluges. Està previst que s'acumulin entre 50 i 100 litres per metre quadrat més en algunes zones del territori.

 

S'han registrat 146 litres per metre quadrat al Parc Natural dels Ports
S'han registrat 146 litres per metre quadrat al Parc Natural dels Ports | Wikiloc

 

No es registren incidències a causa de la pluja a les Terres de l'Ebre

Durant aquesta passada nit, ni el servei d'emergències ni els Bombers de la Generalitat, han registrat incidències causades per les pluges i tampoc consten carreteres tallades. Tanmateix, Protecció Civil alerta que en determinades zones urbanes hi ha acumulacions d'aigua, a més de petits despreniments en carreteres secundàries.

Per això, es recomana màxima precaució al volant durant aquest divendres al matí. A més, també s'ha d'evitar creuar zones inundables, torrents i barrancs.