Protestes dels treballadors de l'Hospital de la Santa Creu de Jesús de Tortosa

Els treballadors de l'Hospital de la Santa Creu de Jesús esclaten contra Salut

Els empleats denuncien les retallades i exigeixen un millor finançament del centre sanitari

Els professionals sanitaris han estat al focus des de l'inici de la pandèmia. Un sector que ha estat molt exigit des de l'arribada de la covid-19 i que han patit moltes de les conseqüències d'aquesta malaltia. Abans d'això, però, van patir anys de retallades i problemes al sector.

Després de tot això, els treballadors de l'Hospital de la Santa Creu de Jesús de Tortosa han esclatat contra el Departament de Salut per les últimes notícies que els han fet arribar.

En concret, segons apunten des del comitè d'empresa, el departament encapçalat per Josep Maria Argimon només els pagarà un 28% de les DPOs. Per això, els treballadors d'aquest centre tortosí s'han concentrat a les portes del centre sanitari aquest dijous per reclamar la totalitat del pagament.

La plantilla també ha denunciat les retallades i ha exigit un nou finançament per tal de garantir la viabilitat econòmica i el futur del centre, que és de titularitat municipal.

«Ens sentim decebuts per l'actuació del gerent territorial Joan Nin, ja que no ens sentim reconeguda la tasca feta durant aquests dos anys que hem estat indispensables», ha dit la seva presidenta, Carme Martí.

L'hospital, des de l'inici de la pandèmia, ha estat el centre de referència covid a les Terres de l'Ebre.