Tres detinguts i 265 plantes decomissades en una operaci贸 policial contra el conreu de marihuana a Tortosa

La plantaci贸 es trobava repartida en dos finques r煤stiques, una de les quals comptava tamb茅 amb conreu indoor

La policia espanyola ha detingut tres persones a Tortosa per conrear marihuana en dues finques d'aquest municipi. El cos els atribueix els suposats delictes contra la salut pública, per distribuir la substància, així com defraudació del fluid elèctric.

L'operació va permetre localitzar un total de 265 plantes de marihuana «de gran envergadura» encara en fase de «creixement», que van haver de ser tallades amb motoserra elèctrica, amb un pes brut total de 224 quilos. També 200 grams de «substància vegetal de color verd», que el comunicat policial identifica possiblement com a marihuana preparada per a la seva banda, a més d'una gran quantitat de material elèctric per manteniment de les instal·lacions —llums led, ventiladors, aspiradors i climatitzadors. La investigació s'ha dut a terme amb la col·laboració amb la policia local de Tortosa.

Segons la policia espanyola, les persones detingudes, residents a Tortosa, s'encarregaven de tenir cura i mantenir les plantes  aix铆 com les instal路lacions i la posterior distribuci贸 i venda de la subst脿ncia. La investigaci贸 va comen莽ar el passat mes de setembre arran les informacions rebudes per ve茂ns i la policia local, que van portar a localitzar dues finques on es trobava plantada la marihuana. En una de les finques, a m茅s, hi havia una plantaci贸 indoor.