Tres vedells morts en bolcar un camió carregat de bestiar a Ulldecona

La majoria d'animals van resultar il·lesos i van quedar lliures enmig d'un camp de tarongers

La nit del passat diumenge, 24 de març, el conductor d'un camió carregat de bestiar que circulava entre els termes municipals d'Ulldecona (Montsià) i Vinaròs, va perdre el control del vehicle i va patir una sortida de via, bolcant lateralment.

Segons han confirmat els Bombers de la Generalitat, l'accidentva tenir lloc poc abans de dos quarts de deu de la nit, al quilòmetre 1,2 de la cv-102. Els agents de la Guàrdia Civil de la demarcació de Castelló es van fer càrrec de la situació en rebre l'avís d'emergències a les 21.25 hores; després de ser alertats, que un camió de grans dimensions, havia bolcat en un revolt de la carretera comarcal.

Conductor il·lès, tres vedells morts

La sortida de la via va resultar fatal per tres dels animals, que van morir com a conseqüència de l'impacte; si bé no es van haver de lamentar danys del conductor, que va poder sortir de la cabina del transport pel seu propi peu. La resta de vedells van gaudir d'una estona de llibertat en un camp de tarongers, per posteriorment ser recollits de nou per un altre camió.

Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar diversos efectius de la Guàrdia Civil, els Bombers de la Generalitat i del Sistema d'Emergències Mèdiques; a més de comptar amb una grua de gran tonatge que l'endemà dels fets, el dilluns al matí, es va encarregar de les tasques de reincorporació del camió.

Tres vedells morts en bolcar un camió carregat de bestiar a Ulldecona | Jordi Vilanova

Et pot interessar