L'arribada amb canoes a Tortosa de la  19a Piraguada popular de la PDE

La víctima de l'accident mortal de Roquetes és un veí de Tortosa de 67 anys

Els Bombers, els Mossos i els submarinistes van treballar durant hores per evitar l'arrossegament del cotxe i trobar el cos sense vida

Aquest passat diumenge, 18 d'agost, passades les quatre de la tarda saltaven les alarmes a les Terres de l'Ebre per la notícia de la sortida de la via d'un vehicle que circulava per la C-12 i la seva posterior caiguda al canal de la dreta del riu,  al terme municipal de Roquetes. Després d'unes hores d'incertesa i de treball dels Mossos d'Esquadra i els Bombers, es va confirmar la mort de l'ocupant del vehicle,  de qui avui s'ha confirmat la identitat.  Es tracta de J.G.G., un veí de la localitat veïna de Tortosa de 67 anys.

Localitzat el cadàver tres hores més tard

En ser alertats de l'accident, els cossos de seguretat i emergència van començar a treballar per rescatar la víctima en vida.  Els Bombers van assegurar el cotxe per evitar que fos arrossegat per la corrent, i mentrestant, els Mossos van anar reduint el cabal de l'aigua del canal per extreure el vehicle i facilitar la feina als submarinistes de la unitat subaquàtica, que va intervenir. Finalment, després de tres hores de feina,  els submarinistes van poder treure del vehicle el cadàver de l'accidentat.

El Servei Català de Trànsit va qualificar ahir al vespre l'accident de «molt greu»,  que precisament ha deixat  el tercer mort del cap de setmana a les carreteres tarragonines. El primer va ser a Vila-seca, a l'A-7 el dissabte 18 d'agost, i el segon, aquest dissabte també, a la tarda, en un barranc del terme municipal de Salomó, on dos conductors de moto d'enduro van quedar atrapats i un d'ell va morir d'un infart.