Vox denuncia el cantant de Pepet i Marieta per «exhibicionisme» en un concert a Castelló

La formació ultradretana argumenta que es va despullar durant una actuació a la plaça Major en la qual havia menors entre el públic

Vox ha denunciat el cantant del grup ebrenc Pepet i Marieta, Josep Bordes, per un suposat cas d'«exhibicionisme» durant un concert que va tenir lloc el passat mes de desembre a Castelló, al País Valencià. L'acusació del partit ultradretà es basa en el fet que  l'artista es va despullar totalment durant l'actuació a la plaça Major de la ciutat, amb motiu de la celebració del 86 aniversari de les Normes de Castelló, davant d'un públic entre el qual hi havia menors d'edat.

Representants de la formació i els seus representants legals van presentar la denúncia aquest dimarts, 8 de desembre, als jutjats de Castelló. A més del cantant, Vox també han denunciat el Partit Comunista dels Pobles d'Espanya per un suposat delicte d'odi arran d'uns cartells contra el feixisme distribuïts per la ciutat amb motiu dels actes del mateix aniversari. 

De fet, després de l'actuació del grup ebrenc, el grup municipal del Partit Popular de la localitat va titllar l'actuació de «grollera» i «radfical». La portaveu popular municipal, Begoña va demanar explicacions a l'Ajuntament de Castelló sobre l'actuació i va denunciar que PSPV i Compromís «havien convertit la plaça Major en una sucursal de la Catalunya de Quim Torra independentista i radical».

Una acció habituals als concerts de Pepet i Marieta

La realitat és que el fet que el cantant del grup ebrenc Pepet i Marieta es despullés davant el seu públic durant el concert no és una novetat. En les seves actuacions al llarg de la seva trajectòria és habitual que es despulli durant una de les seves cançons, un fet que fins al moment no els havia portat problemes. La portaveu del PP a l'Ajuntament de Castelló ha assegurat que el concert era per promocionar l'ús del valencià i va acabar sent un acte «per mostrar la cara real i com pensen els qui estan darrere d'aquests esdeveniments, que són utilitzats com un pas més en l'estratègia de catalanitzar la ciutat i atacar el marc constitucional i la convivència de tots els ciutadans de Castelló» segons recull el Periódico Mediterráneo.