Una bicicleta elèctrica de muntanya.

Fer Comarca al Baix Penedès

La combinació entre el sector públic i el sector privat ha de ser la fórmula per dinamitzar turísticament la comarca, i fer del turisme un dels motors de la recuperació post-Covid

La setmana passada va tenir lloc l'Ebike Tour pel Baix Penedès, una experiència turística que va ser tot un èxit.

 

Es tractava d’una ruta no competitiva per la comarca i on els participants feien diferents parades per gaudir de productes del territori. En resum, una oportunitat singular de conèixer el Baix Penedès.

 

Des del Consell Comarcal estem molt contents d’haver participat en aquest esdeveniment, conjuntament amb els Ajuntaments de Sant Jaume dels Domenys, La Bisbal del Penedès i Cunit. Però no oblidem tampoc la participació del sector privat, la gent de Terra i Taula, els Torclum´s i la família dels AVGVSTVS. També als cellers Domenys i l’Hotel Adia de Cunit. Un especial agraïment a tots ells.

 

La combinació entre el sector públic i el sector privat ha de ser la fórmula per dinamitzar turísticament la comarca, i fer del turisme un dels motors de la recuperació post-Covid.

 

No ens podem oblidar tampoc la feina feta per l’àrea de turisme del Consell Comarcal, en especial el Robert Vallès, sense ell tot aquest projecte hauria estat molt més difícil.

 

L'Ebike ha estat tot un exemple de fer comarca, de fer Baix Penedès, combinant la costa amb l’interior i fent valdre tot el nostre potencial.

 

Gràcies a tots i totes, seguirem treballant per fer del Baix Penedès una gran destinació.


 

Jaume Casañas és conseller Comarcal de Turisme del Baix Penedès