El Carnaval de Cunit, en una imatge d'arxiu

Cunit és i serà Carnaval

Hem de ser conscients que el Carnaval és una festa de tots, i que la implicació de tots és necessària, important i imprescindible perquè continuï sent una festa referent al nostre Penedès

Ahir va acabar el Carnaval de Cunit 2021, un carnaval especial, marcat per la nova normalitat que ens toca viure, però que no ens fa renunciar a la nostra identitat com a poble.

 

Aquest any hem trobat a faltar els grans actes del Carnaval, la Batalla de Coreografies, la Gran Rua, les festes infantils, la sardina.

 

No hem pogut veure com els Toreros repetien victòria a la Batalla de Coreos, com a la rua veiem el Jan, el Rafa, el Ionai, el Sergi, la Isa, la Patri, la Mary, la Rocio, la Carme, l’Alberto, el Gonzalo, el Guillem, la Júlia, el Ruben... i tants i tantes cunitencs i cunitenques. Tampoc hem pogut veure a tots els peques de Cunit  xalant a la festa del confeti del pavelló.

 

Ha estat un carnaval diferent, però tornarem, i tornarem més forts. El Carnaval és la “festa” de Cunit. El Carnaval ha estat, és i serà un punt de trobada de molts cunitencs, dels de sempre i dels nouvinguts, un espai per fer saber i per compartir un esperit de poble que ens fa millors.

 

Des de l’Ajuntament continuarem treballant per fer del Carnaval, la gran festa de Cunit. Amb un esperit constructiu, i amb les reinterpretacions que facin falta per tal de garantir l’originalitat, la identitat i la fraternitat cunitenca al voltant d’aquesta festa.

 

Hem de ser conscients que el Carnaval és una festa de tots, i que la implicació de tots és necessària, important i imprescindible perquè continuï sent una festa referent al nostre Penedès.

 

Tenim capital humà, tenim imaginació i tenim els ingredients per continuar sent referents i la implicació de tots i totes.

 

Gràcies a la gent de InstaCunit que ens ha ajudat a tirar endavant aquesta edició, gràcies a tots i totes els que heu penjat fotos de truites, de vestits i de fotos antigues. També moltes gràcies a tots els que heu decorat les vostres cases i els vostres balcons, i felicitats als guanyadors i guanyadores.

 

Som un gran poble i tenim un gran Carnaval, no perdem mai aquest esperit festiu i reivindicatiu. I esperant amb moltes ganes de superar totes les adversitats i tornar a gaudir entre tots de les nostres festes i de la nostra identitat. Perquè ens estimem Cunit!!

 

Som-hi, Cunit.