Eva Mata

Tinc un somni i el vull fer realitat amb tu

Al Vendrell és l'hora d'Esquerra

Mai des de l’inici del règim del 78 ERC del Vendrell no estava situada com a força política en una posició tan favorable. ERC com a partit de govern, que és, i pal de paller de l'esquerra catalana i de Catalunya esdevenim el millor garant per liderar i evitar un govern local amb influència de l'extrema dreta que amb moltes possibilitats ressorgirà les pròximes eleccions municipals amb força al Vendrell.

 

Objectivament, Esquerra Republicana de Catalunya al Vendrell es situa en l’espai de la centralitat democràtica, sociològica i política, tot sent conscients que aquesta centralitat depèn sempre de la mobilitat i posició dels extrems. Situant-se a la nostra dreta els partits del ranci statu quo vendrellenc (PSC i aquells del desgavellat espectre convergent) i totes les versions locals, nacionals i estatals de la dreta i extrema dreta. A la nostra esquerra, Podem i aquells partits d’agitació permanent de l’extrema esquerra independentista. I, per últim, sense poder ubicar amb suficient claredat i precisió aquells esquizofrènics experiments populistes localistes mal anomenats municipalistes que tant de mal han fet al nostre municipi aquest últim mandat. Som, sense cap dubte, el millor garant dels valors democràtics i de progrés, centrat i compromès, avançat i de govern des de la defensa radical de la nostra sobirania amb una indubtable catalanitat oberta, social i integradora.


ERC és el partit de les urnes, el partit democràtic per excel·lència, i la democràcia es millora i es consolida amb més i millor democràcia, capacitat de diàleg, màxima transparència i la defensa radical, bel·ligerant i permanent dels valors i principis democràtics.


ERC té la maduresa política necessària i suficient per actuar amb visió institucional i coherència en fons i formes i defugir de “policies patriòtiques”, d’aparells autoritaris interns i mètodes i formes de fer fosques i opaques d'altres partits. Nosaltres som diferents!


ERC és també, sense cap dubte, l'única força política Vendrellenca capaç de trencar la històrica tendència local a governs del conservadorisme “socioconvergent” per sortir de la mediocritat decadent que aquest estatus quobicèfal de quaranta anys ens ha dut lamentablement fins on som ara i generar aquell canvi tan desitjat, necessari i ara ja imprescindible.


L’ERC Vendrellenca com a eix fonamental i vertebrador de l’esquerra ha de presentar i oferir a la ciutadania a les eleccions vinents municipals una candidatura de Via amplia, sustentada en les seves essències, bases i persones del Partit i oberta a incorporacions de lideratges cívics i democràtics de la nostra riquíssima, diversa i plural societat civil però sense caure en hipoteques de radicalitat extrema que només resten, confonen, espanten i desvirtuen el que realment som i representem amb el nostre engrescador projecte transformador.


El nostre projecte fet per dones i homes del Vendrell, d’origen i d’adopció, és ampli, destinat a millorar la qualitat de vida de totes les vendrellenques i tots els vendrellencs, situar al municipi al segle XXI tot aportant solucions i no creant problemes, defensor de les nostres tradicions i peculiaritats socials i culturals a l’hora que integrador, incloent, ambiciós, avançat, obert al món, modernitzador, responsable i coneixedor dels enormes reptes, dificultats i amenaces que una societat democràtica complexa de segle XXI ha d’afrontar i superar des del màxim respecte a les llibertats individuals i col·lectives i els drets de cadascú a les seves legítimes opcions, interessos i lliure personalitat.


 


Eva Mata i Sendra

Dona i vendrellenca. Regidora i diputada provincial d’Esquerra Republicana i candidata en primàries internes per impulsar amb tu un canvi imprescindible al Vendrell