Ana Rosa Quintana, primer plano

Les 10 dades més sorprenents d'Ana Rosa Quintana

Les 10 anècdotes i curiositats de la vida d'Ana Rosa que no sabies i que et sorprendran

Ana Rosa Quintana és la reina dels matins televisius espanyols. El seu programa a Telecinco és líder absolut d'audiència cada temporada i ja en porten més de 15. 

La presentadora va néixer el 1956 i és una de les periodistes televisives més prestigioses d'Espanya.

Nascuda a Madrid, Usera, ha treballat a Radio Nacional d'Espanya, a Antena 3 i a Telecinco, on ha estat aquests darrers anys. A més de presentar el magazín matinal, Ana Rosa també és la creadora de Cuarzo Producciones.

Avui et presentem alguns detalls poc coneguts i sorprenents d'Ana Rosa Quintana. La presentadora estupenda que cada dia apareix a la pantalla també té el seu costat humà i més polèmic.

1) Autora d'un llibre plagiat

L'any 2000, Ana Rosa va publicar el llibre 'Sabor a hiel', basat en històries de dones maltractades. Malgrat l'èxit del llançament, aviat es va descobrir que contenia parts totalment plagiades d'un parell d'altres llibres. L'Editorial Planeta va acabar retirant el llibre del mercat.

2) De punxadiscos a dobladora de cinema

És molt polifacètica. Va començar com a discjòquei a Radio Intercontinental. A més del periodisme, també té experiència com a dobladora.

De fet, apareix en una superproducció animada, 'Los Increíbles', doblant una periodista que apareix al principi de la pel·lícula.

3) Monàrquica o republicana?

Ideològicament, sovint l'han situat més cap a la dreta i com una ferma defensora de les institucions tradicionals de l'estat. No obstant això, Ana Rosa assegura que no se sent monàrquica, sinó republicana.

No obstant això, assegura tenir un gran respecte al rei Joan Carles, a qui li agradaria entrevistar: «Ha fet un treball fonamental i ha estat el major protagonista de la Transició».

 

4) Padrina del fill d'un company televisiu

Ana Rosa Quintana té una excel·lent relació amb Joaquín Prat Jr. més enllà de plató. De fet, és la padrina del seu fill, nascut el 2015.

5) La demanda de Belén Esteban

Ana Rosa Quintana ha rebut poques denúncies durant la seva vida professional. Una de les més sorprenents va ser la de Belén Esteban

Esteban va treballar durant 9 anys per a la productora d'Ana Rosa i no li va perdonar el que li van fer quan se'n va anar a la competència. La va denunciar per «treure-li germanes secretes» i per parlar de les seves suposades addiccions.

Des d'aleshores, no s'han fet més. Un micro obert captava fa poc l'opinió de Belén sobre la presentadora.

6) Tres hàbits per mantenir-se jove

Ana Rosa assegura que es manté tan bé a 65 anys gràcies a tres hàbits que no abandona. Sempre se'n va a dormir molt aviat (tot i que matina bastant), fa ioga i no va a cap festa ni esdeveniment.

7) Exparella d'un director de cinema

La presentadora del programa matutí de Telecinco es va divorciar d'Alfonso Rojo el 1987. Van tenir un fill, Álvaro. Posteriorment, va ser la parella del director de cinema José Luis Garci durant 10 anys.

Actualment, està casada amb l'empresari Juan Muñoz amb qui té dos fills, Jaime i Juan.

8) Les grans distraccions

És bastant despistada, fins al punt que ha arribat a anar-se'n a casa amb l'auricular de la feina a l'orella. La companya de Joaquín Prat Jr. passa tantes hores amb l'auricular que comunica amb direcció a l'orella, que ja ni se'n recorda de deixar-ho quan se'n va.

Fins i tot, ha arribat a anar al lavabo amb el micròfon posat a la solapa, també per distracció.

9) Empresària d'èxit

A més de presentadora, és empresària. L'any 2001 va fundar la productora Cuarzo al costat del seu germà, Emilio. Va vendre les seves accions per uns quants milions el 2018 i, actualment, és accionista d'Unicorn, la productora del seu propi programa, de 'Viva la Vida' o de 'Ya es mediodía'.

10) El seu marit té problemes judicials

L'actual marit d'Ana Rosa Quintana és un dels investigats del cas Villarejo. La Fiscalia Anticorrupció ha demanat 8 anys de presó per Juan Muñoz.

El marit de la presentadora suposadament va contractar l'excomissari Villarejo per obtenir informació reservada sobre un exsoci i el cas encara està als tribunals.