Aquestes 10 parelles cinematogràfiques es detesten

Tot i que a la gran pantalla han encarnat històries d'amor apassionants, a la vida real no es poden ni veure

Parejas del cine que, en la realidad, no se soportan.
Actors i actrius que han fet de parella en algunes produccions cinematogràfiques però que, a la vida real, es detesten | Xarxes socials

De vegades, les aparences enganyen. I al món del cinema, tot i que en algunes ocasions puguem veure imatges i vincles amorosos entre intèrprets, de vegades al món real de darrere de les càmeres aquestes parelles estan interpretades per estrelles que no se suporten.

Hi ha alguns llargmetratges en què no ho diríem mai, perquè la química que veiem i les sensacions que ens transmeten per mitjà de la pantalla són realment intenses. Segurament ningú no diria que aquestes escenes s'han gravat amb incidents i, de vegades, amb violència i tot, tal com ha explicat 'Carácter Urbano'.

Per això, si teniu ganes de saber qui són aquestes parelles cinematogràfiques que es detesten de cap a peus i que, en general, després que hagin passat uns quants anys del rodatge continuen sense poder-se ni veure, us oferim un llistat ben interessant a continuació.

 

Les 10 parelles cinematogràfiques que no poden ni veure's

Tot i que a la pantalla apareguin com a parelles perfectes amb elevades dosis de química, rere les càmeres s'odien profundament. Hi ha un llistat força extens de parelles d'intèrprets que han hagut d'actuar conjuntament al paper protagonista d'alguna pel·lícula i, fins i tot, de gravar escenes molt passionals, sense tenir-se gens de simpatia.

En molts casos, els directors cinematogràfics han hagut d'intervenir per tal de mirar d'implementar mesures concretes que fessin que els intèrprets coincidissin menys o per rodar escenes separadament perquè no volien treballar plegats.

Ara descobriràs qui forma algunes de les parelles més icòniques del món del cinema que, encara que han hagut de donar vida a relacions amoroses ben meloses, no poden ni veure's.

1. Dakota Johnson i Jamie Dornan - parella a 'Cinquanta ombres d'en Grey'

Jamie Dornan y Dakota Johnson.
L'actor Jamie Dornan i l'actriu Dakota Johnson no tindrien una bona relació | Cedida

Es tracta d'una de les parelles que costa més de creure que no se suporti. Tot i que junts van haver de rodar moltes escenes d'allò més sensuals i passionals, el rodatge va estar envoltat de rumors que afirmaven que no s'aguantaven. Malgrat que a la gran pantalla van aconseguir encarnar una parella amb una gran química, rere les càmeres la química és inexistent i molta gent afirma que això mateix es pot veure plasmat a la cinta.

Els dos actors es van afanyar a desmentir aquests rumors, però els altres actors i treballadors que van compartir el rodatge amb ells diuen que no hi ha gens de química entre ells i que es detesten.

2. Rachel McAdams i Ryan Gosling - parella a 'El quadern de Noah'

Ryan Gosling y Rachel McAdams.
L'actor Ryan Gosling i l'actriu Rachel McAdams | Cedida

El director de la pel·lícula 'El quadern de Noah' va afirmar en una entrevista que va concedir a una cadena dels Estats Units que, durant la gravació del llargmetratge, els dos intèrprets no podien ni veure's. Fins i tot, va explicar que, un bon dia, mentre es gravava una escena amb la Rachel, en Ryan va arribar i li va dir al director de la cinta, al davant de 150 persones més, que trobés una altra intèrpret que li respongués als diàlegs de fora de càmera. Ara bé, al final tots dos van acabar resolent les seves diferències i van arribar a tenir una molt bona relació. De fet, van sortir junts al llarg de 3 anys.

3. Jennifer Grey i Patrick Swayze - parella a 'Dirty Dancing'

Patrick Swayze y Jennifer Grey.
L'actor Patrick Swayze i l'actriu Jennifer Grey | Cedida

Una altra parella que sembla impossible que pugui detestar-se és la que van formar els dos protagonistes de la mítica 'Dirty Dancing'. A la biografia que va escriure, Patrick Swayze va explicar la seva mala relació amb l'actriu. De fet, Swayze explicava que treballar amb la Jennifer Grey era molt molest, perquè la noia volia assajar totes les escenes contínuament.

Igualment, sempre que rebia una crítica tenia una mala reacció i arrencava a plorar. Aquest comportament va fer que entre els dos es creés una tensió molt gran. Quan va acabar la gravació del llargmetratge, però, es van reconciliar i finalment van acabar essent amics.

4. Johnny Depp i Angelina Jolie - parella a 'The Tourist'

Angelina Jolie y Johnny Depp.
Johnny Depp i Angelina Jolie | Cedida

Johnny Depp i Angelina Jolie formen una altra parella d'actors que no se suporta. A la gravació de 'The Tourist' va quedar clar que no tenen una bona relació: a banda de no haver-hi gaire 'feeling' entre ells, Jolie va declarar que una de les raons que fan que detesti l'actor és que fa mala olor, va brut i no es dutxa gaire sovint. Tot i que van poder acabar el rodatge de la pel·lícula, rere les càmeres la seva relació no ha aconseguit millorar i no volen gravar més llargmetratges en companyia de l'altre.

5. Lucy Liu i Bill Murray - parella a 'Els àngels de Charlie'

Bill Murray y Lucy Liu.
L'actor Bill Murray, amb la intèrpret Lucy Liu | Cedida

Desconeixem el motiu que va fer que Bill Murray pensés que la millor forma de divertir-se i passar més bé l'estona mentre durava la gravació de la cinta 'Els àngels de Charlie' era provocant la Lucy Liu i dient-li constantment que no tenia dots d'actriu. Fins i tot s'ha arribat a dir que un dia del rodatge es van arribar a pegar, quan Liu va atacar Murray després que la critiqués com de costum.

Això va fer que, quan es va anunciar que s'emetria la segona part del llargmetratge, anomenada 'Els àngels de Charlie: Al límit', Liu va imposar com a condició per a la gravació de la cinta que en Bill Murray no hi participés. Per això, es va reemplaçar Murray per l'intèrpret Bernie Mac.

6. Claire Danes i Leonardo DiCaprio - parella a 'Romeo + Juliet'

Leonardo DiCaprio y Claire Danes.
La parella formada per l'actriu Claire Danes i l'intèrpret Leonardo DiCaprio | Cedida

Dins del recull de parelles cinematogràfiques que no poden ni veure's també hi ha la que està formada per Leonardo DiCaprio i Claire Danes. Van rodar junts Romeo + Juliet, i Danes va explicar que va trobar que DiCaprio no tenia gens de maduresa i que feia bromes recurrents i pesades als altres actors i actrius, així com a tot l'equip. Quan la gravació de la cinta es va acabar, els dos intèrprets van estar molt contents de no haver de tornar a coincidir.

7. Charlize Theron i Tom Hardy - parella a 'Mad Max: Fury Road'

Tom Hardy y Charlize Theron.
La parella d'actors formada per Charlize Theron i Tom Hardy | Cedida

Es tracta d'una altra parella cinematogràfica que no s'aguanta. Diuen que això podria ser el motiu que va fer que el llargmetratge acabés sortint tan bé, perquè van barallar-se contínuament durant la seva gravació.

Theron va afirmar que, probablement, en cas que haguessin estat amics el llargmetratge no hauria sortit tan bé. Quan es va acabar la gravació de la pel·lícula, tots dos havien establert una relació d'amistat provisional perquè els fos possible treballar l'un amb l'altre, perquè es barallaven de manera constant mentre l'estaven rodant.

8. Vince Vaughn i Reese Witherspoon - parella a 'Com a casa, enlloc'

Reese Witherspoon y Vince Vaughn.
A 'Com a casa, enlloc', l'actriu Reese Witherspoon i l'actor Vince Vaughn van treballar junts | Cedida

Aquests dos intèrprets tenen personalitats completament oposades, i mentre va durar la gravació de 'Com a casa, enlloc' van barallar-se sovint. Mentre que Whiterspoon destacava per la seva serietat i perquè es volia preparar cada escena amb antelació i repetir-la més d'una vegada per assajar-la, Vaughn sobresortia perquè el seu caràcter era completament oposat: apareixia 5 minuts abans que comencés el rodatge i adorava la improvisació. Per això, no preparava les escenes que havia de rodar, i aquestes diferències entre tots dos van fer que no hi hagués gaire química entre ells.

9. Billy Baldwin i Sharon Stone - parella a 'Assetjada'

Sharon Stone y Billy Baldwin.
Billy Baldwin i Sharon Stone van protagonitzar 'Assetjada'.

Els rumors diuen que, mentre va durar la gravació del llargmetratge 'Assetjada', a l'actriu Sharon Stone li encantava molestar el seu company de repartiment Billy Baldwin. Una de les seves baralles més sonades va tenir lloc quan, en un moment en què tots dos s'havien de fer un petó, la noia li va mossegar la llengua a l'actor, que va quedar-se uns quants dies sense poder parlar. Les baralles van ser molt recurrents i, després de la gravació de la pel·lícula, no hi ha hagut cap reconciliació i tots dos segueixen detestant-se.

10. Tony Curtis i Marilyn Monroe - parella a 'Ningú no és perfecte'

Marilyn Monroe y Tony Curtis.
La parella cinematogràfica formada per Tony Curtis i Marilyn Monroe tampoc no se suportava | Cedida

Aquests intèrprets van passar ben bé d'una relació d'amor a una d'odi. Abans de participar en el rodatge d'aquesta cinta, tots dos van tenir una història amorosa. Ara bé, quan van haver de protagonitzar 'Ningú no és perfecte', l'amor havia donat pas a l'odi. Curtis no podia suportar que Monroe arribés sempre tard a la gravació, i que estigués tan poc centrada. L'intèrpret afirmava que la noia tenia el cap a tot arreu menys al rodatge, i que treballar amb ella havia esdevingut molt difícil.


Comentaris

envia el comentari