Concursants de 'La casa fuerte' de Telecinco

Els 3 famosos que ja negocien amb Telecinco per entrar a 'La casa fuerte'

Sense cap dubte, donarien molt joc dins el 'reality'

Aquests dies Telecinco, amb una nova promo, ha donat a conèixer que aviat s'estrenarà la segona edició de 'La Casa Fuerte', i Jorge Javier Vázquez tornarà a ser el presentador del 'reality'. No obstant això, les seves companyes no seran Sonsoles Ónega i Núria Marín, com en la primera temporada, sinó Sandra Barneda i Lara Álvarez. De moment, aquests són els únics detalls que s'han donat a conèixer, però el que tothom vols saber és qui seran els tres exconcursants de 'Supervivientes' que participaran a 'La Casa Fuerte'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PROPERAMENT # LaCasaFuerte2

Una publicació compartida per La casa forta (@lacasafuerte_tv) el

Tres famosos 'exsupervivientes'

Fa uns dies es van anunciar el nom de sis famosos que participaran en aquesta segona edició de 'La Casa Fuerte'; aquests són Violeta i Fabio, Steisy i Pablo, Yurena i Loli Álvarez. Ara, però, 'El Español' indica que hi ha tres celebrities que han participat en el programa 'Supervivientes' i que també podrien incorporar-se a la segona edició del reality. Aquests són els 'exsupervivientes':

José Antonio Avilés

Foto oficial de l'concursant de Supervivientes José Antonio Avilés
José Antonio Avilés serà un dels participants de la segona edició de 'La Casa Fuerte' | GTRES

El polèmic col·laborador de 'Viva la vida' és un dels ferms candidats a participar en el programa. Quan va passar per 'Supervivientes' va generar una gran controvèrsia per les seves contínues discussions, i es va convertir en protagonista de Telecinco per les seves mentides. Tant és així que van proposar-li participar en la primera temporada de 'La Casa Fuerte', però ho va rebutjar, però sembla que ara sí que estaria interessat.

Maestro Joao

El Mestre Joao al plató de 'GH VIP'
El Maestro Joao és un tot un expert dels realities de Telecinco | GTRES

En aquests moments, el vident és participant del 'reality' 'Solo/ Sola' de Mediaset. Això no obstant, molt aviat serà substituït per Gianmarco i ell s'incorporaria a 'La Casa Fuerte'. D'aquesta manera, iniciaria l'aventura en un nou 'reality'. El Maestro Joao també ha participat a 'Supervivientes' i a 'GH VIP 7'.

Juanmi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Canvi de look, un nou juan miguel

Una publicació compartida per Juan Miguel Martínez (@juanmioficial_) el

Sembla que l'exmarit de Karina podria ser un dels famosos que participaria en el nou programa de Telecinco. Segurament aportaria molta diversió, com ja ho ha fet en altres programes en els quals ha participat —'Hotel Glam' i 'GH Revolution', 'reality' que va guanyar junt amb Yola Berrocal—.

De moment, tot són rumors. Caldrà esperar per veure si Mediaset ens ho confirma en els pròxims dies.