Els 3 famosos que ja negocien amb Telecinco per entrar a 'La casa fuerte'

Sense cap dubte, donarien molt joc dins el 'reality'

Concursants de 'La casa fuerte' de Telecinco
Tres exconcursants de 'Supervivientes' podrien ser concursants de 'La Casa Fuerte' | Telecinco

Aquests dies Telecinco, amb una nova promo, ha donat a con猫ixer que aviat s'estrenar脿 la segona edici贸 de 'La Casa Fuerte', i Jorge Javier V谩zquez tornar脿 a ser el presentador del 'reality'. No obstant aix貌, les seves companyes no seran Sonsoles 脫nega i N煤ria Mar铆n, com en la primera temporada, sin贸 Sandra Barneda i Lara 脕lvarez. De moment, aquests s贸n els 煤nics detalls que s'han donat a con猫ixer, per貌 el que tothom vols saber 茅s qui seran els tres exconcursants de 'Supervivientes' que participaran a 'La Casa Fuerte'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PROPERAMENT # LaCasaFuerte2

Una publicaci贸 compartida per La casa forta (@lacasafuerte_tv) el

Tres famosos 'exsupervivientes'

Fa uns dies es van anunciar el nom de sis famosos que participaran en aquesta segona edici贸 de 'La Casa Fuerte'; aquests s贸n Violeta i Fabio, Steisy i Pablo, Yurena i Loli 脕lvarez. Ara, per貌, 'El Espa帽ol' indica que hi ha tres celebrities que han participat en el programa 'Supervivientes' i que tamb茅 podrien incorporar-se a la segona edici贸 del reality. Aquests s贸n els 'exsupervivientes':

Jos茅 Antonio Avil茅s

Foto oficial de l'concursant de Supervivientes Jos茅 Antonio Avil茅s
Jos茅 Antonio Avil茅s ser脿 un dels participants de la segona edici贸 de 'La Casa Fuerte' | GTRES

El pol猫mic col路laborador de 'Viva la vida' 茅s un dels ferms candidats a participar en el programa. Quan va passar per 'Supervivientes' va generar una gran controv猫rsia per les seves cont铆nues discussions, i es va convertir en protagonista de Telecinco per les seves mentides. Tant 茅s aix铆 que van proposar-li participar en la primera temporada de 'La Casa Fuerte', per貌 ho va rebutjar, per貌 sembla que ara s铆 que estaria interessat.

Maestro Joao

El Mestre Joao al plat贸 de 'GH VIP'
El Maestro Joao 茅s un tot un expert dels realities de Telecinco | GTRES

En aquests moments, el vident 茅s participant del 'reality' 'Solo/ Sola' de Mediaset. Aix貌 no obstant, molt aviat ser脿 substitu茂t per Gianmarco i ell s'incorporaria a 'La Casa Fuerte'. D'aquesta manera, iniciaria l'aventura en un nou 'reality'. El Maestro Joao tamb茅 ha participat a 'Supervivientes' i a 'GH VIP 7'.

Juanmi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Canvi de look, un nou juan miguel

Una publicaci贸 compartida per Juan Miguel Mart铆nez (@juanmioficial_) el

Sembla que l'exmarit de Karina podria ser un dels famosos que participaria en el nou programa de Telecinco. Segurament aportaria molta diversi贸, com ja ho ha fet en altres programes en els quals ha participat 鈥'Hotel Glam' i 'GH Revolution', 'reality' que va guanyar junt amb Yola Berrocal鈥.

De moment, tot s贸n rumors. Caldr脿 esperar per veure si Mediaset ens ho confirma en els pr貌xims dies.


Comentaris

envia el comentari