IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya estrena el confinament per municipis amb 5.413 nous casos de coronavirus en un dia

8tv escurça el programa 'Arucitys' d'Alfons Arús a causa dels problemes econòmics

La decisió significa un important cop per al presentador i director que veu reduït el seu espai

Alfons Arús ha presentat Arucitys durant setze temporadas.
Alfons Arús ha presentat Arucitys durant setze temporadas. | 8TV

Alfons Arús s'ha emportat un dur cop només començar l'any i és que el programa del qual és presentador i dirigeix des de fa ja setze temporades a la privada 8tv ha començat l'any amb importants retallades. Després que la cadena suspengués a finals de 2016 Catalunya Directe presentat per Quim Morales a causa de la mala audiència i la ruptura amb la Xarxa Audiovisual Local, i amb tan sols un 1 o 2% de 'share' per sota de la mitjana de la cadena. Ara però a causa de les retallades econòmiques ha hagut d'escurçar el seu principal programa.

Segons el Nacional, la retallada no és només a nivell de temps d'emissió, ja que a partir d'aquest 2018 l'espai ha finalitzat a les cinc de la tarda, aproximadament una hora menys que abans. Sino que també ha reduït el nombre col·laboradors de les dos seccions més importants tant de Teletúlia com de Cortelera. 

Alfons Arús, una de les cades més conegudes i amb més trajectòria de la cadena

Resulta que el programa d'Alfons Arús es el programa més conegut i és el presentador estrella de la cadena a causa de la seva llarga trajectòria, no només amb el magasín sino amb altres mítics formats com 'Força Barça', 'Arús con leche' o 'Vídeos de primera', entre altres.

Dificultats per encabir totes les seccions a l'escaleta

Els fidels seguidors d'Arús han mostrat ja el seu malestar ja que no hi veuen cap explicació als produits al programa i que només s'emeti de 14.00 a 17.00 hores. Aseguren que la retallada de l'escaleta del programa va dificultar en el seu primer dia que hi hagues prou temps i espai per a les diverses seccions, un fet que molts fans van trobar a faltar. 

Així doncs, la retallada no només afecta al català a nivell com a presentador sino com a empresari i econòmicament, ja que n'és el director i el programa està produit per la seva productora Aruba Produccions.


Comentaris

envia el comentari