ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat obre la porta a mantenir els confinaments perimetrals per Nadal

Kiko Jiménez se sincera sobre la seva relació amb Sofía Suescun

El jove ha donat tots els detalls de la relació en una entrevista

Sofia Suescun i Kiko JIménez van tornar a coincidir a 'MYHYV'
El jove ha donat tots els detalls de la relació en una entrevista | TELECINCO
 

Després de diverses setmanes amb especulacions a les xarxes socials sobre una possible ruptura entre Kiko Jiménez i Sofía Suescun,Kiko ha volgut aclarir la situació de la seva relació. Ho ha fet amb tota la sinceritat del món en unes declaracions per a 'Change'.
 
 

L'extronista del programa 'MYHYV', mostrant-se molt ferm en la seva declaració, no s'ha guardat res i ha estat molt contundent, responent a totes les preguntes que li han plantejat.

Un reporter li ha comentat que s'havia estat parlant d'una possible ruptura amb la seva parella, però Kiko ha confirmat que Sofía i ell estan molt bé i que en la seva relació rutlla, confirmant que segueixen junts.

D'on surt el rumor?

El motiu que ha sembrat aquest rumor entre els seguidors de la parella i els periodistes de la premsa del cor ha estat el fet que Sofía havia estat vista diversos dies seguits amb la seva mare.Kiko Jiménez ha volgut tancar el tema amb el seu característic to humorístic i ha afirmat: «Haurà anat a acompanyar-la al centre d'estètica».

La parella també s'ha deixat veure en les seves últimes històriesd'Instagram feliç i convivint junts, prenent el sol, cuinant, passejant els seus gossos i celebrant el passi de Madrid a Fase 1.

Història d'Instagram de Kiko Jiménez
Kiko Jiménez i Sofia Suescun han passat junts la quarantena | @kikookiko - Instagram Kiko Jiménez

S'han saltat el confinament?

En aquestes declaracions per a 'Change', l'ex de Glòria Camila també ha volgut deixar clar que Sofía i ell no s'han saltat el confinament. Un altre rumor més sobre la parella sorgit durant la quarantena.

Tal com ha assegurat, la jove i ell, aprofitant la visibilitat que tenen a les xarxes socials, estan col·laborant amb la Creu Roja. Estan tractant de recaptar diners per a les persones que s'han quedat sense recursos amb la crisi del coronavirus.

Aprofundint molt més en la seva labor social, Kiko ha revelat que Sofía Suescun i ell estan col·laborant amb una altra organització, per la qual han sortejat una conversa per Skype amb ells dos per intentar recaptar diners.

Durant l'entrevista, també s'ha volgut pronunciar sobre la difícil situació que travessa la seva mare actualment, que s'ha quedat a l'atur. «Portava 30 anys en la professió, és costurera. Ara està fent unes mascaretes, com una ciutadana exemplar», ha explicat.


Comentaris

envia el comentari