Ana Rosa Quintana i Susanna Griso

Nou episodi de la guerra A3-Telecinco: Prohibeixen a Susanna Griso gravar un anunci amb Ana Rosa

Coca-cola volien juntar-les per Nadal sota el lema: «El que ens uneix és més fort del que ens separa»

Nou front obert entre Antena 3 i Telecinco. Les dues principals televisions privades viuen inmerses en una sèrie d'acusacions i promocions en contra, arran de la polèmica generada per la violació comesa a una concursant de Gran Hermano. L'últim punt de tensió entre les dues cadenes hauria sorgit per la intenció d'una coneguda marca de juntar en un spot les seves dues gran figures: Ana Rosa Quintana i Susanna Griso. 

I és que Coca-cola hauria oferit a les dues presentadores ser les protagonistes del seu anunci nadalenc, segons recull 'El Independiente'. La marca de begudes ensucrades prepara una campanya de reconciliació entre rivals o enemics sota el lema «el que ens uneix és més fort del que ens separa». El vistiplau des de Mediaset contrastaria amb un rotund no des d'Atresmedia.  

«No beneficia la nostra imatge»

I és el grup de comunicació al qual pertany Antena 3, no veia convenient que una de les cares més conegudes compartis espai amb la competència directa. No haurien esgrimit cap motiu personal sinó que simplement consideren que «els conceptes de televisió dels dos grups són molt diferents i no beneficiaria la imatge d'Atresmedia».

També et pot interessar...