Susanna Griso en el plató de 'Espejo Público'

Una coneguda periodista abandona en directe Susanna Griso: «Maleducat!»

Després de discutir amb el torero, la catalana va decidir posar punt i final a la seva intervenció

Susanna Grisova viure un moment molt tens a 'Espejo Público'. El programa dels matins d'Antena 3 va connectar per videotrucada amb Pilar Eyre, la qual va posar fi a la seva intervenció de forma sobtada després de discutir amb Fran Rivera.

L'escriptora estava parlant sobre la cancel·lació de la gira que Julio Iglesias anava a realitzar pel nostre país, esmentant els llocs on anaven a tenir lloc els concerts i aprofitava la seva intervenció per declarar-se antitaurina: «Li feia una mica de por venir a Espanya a Julio perquè venia a cinc llocs amb molt d'encant però no a les grans places que estava acostumat. Perdó, he dit un símil taurí. Quin horror! Perdoneu, ja sabeu que sóc antitaurina» matisava Pilar.

Rivera sobre la tauromàquia: «Nosaltres tampoc volem gent com tu»

Conscient que  Fran Rivera  pogués estar present al plató de 'Espejo Público', Eyre  li va llançar un missatge: «Si ell està davant, he de dir que sóc antitaurina des de sempre». «Ho dius sempre» li va recriminar el torero.

«M'alegro que siguis antitaurina, nosaltres tampoc volem a gent com tu» va continuar dient el germà de Cayetano Rivera. En aquest moment Susanna Griso es va afanyar a intervenir per rebaixar una mica la tensió que començava a planar sobre el plató: «Escolta, que ho ha dit sense cap acritud i amb tot l'afecte» va voler afegir la presentadora.

Mentre que  Francisco Rivera assegurava que ell també ho havia dit amb afecte, es podia escoltar com Pilar Eyre intervenia: «Què maleducat, em sembla una grolleria això que acabes de dir, però bé». El col·laborador va assegurar haver-se sentit ofès per les seves paraules: «Ja sabem que ets antitaurina. I ho dius, ho vols dir, però ho dius amb acritud i a mi m'ofèn com ho dius. Però bé, segueix per aquí» va continuar exposant.

Pilar Eyre i Fran Rivera a 'Espejo Público'
Pilar Eyre va abandonar el programa després de les paraules de Fran Rivera | Antena 3

L'enfrontament va provocar que l'escriptora decidís abandonar la connexió perquè se li havia «tret les ganes de seguir parlant, companys, perdoneu-me». La presentadora va voler fer-li canviar d'opinió assegurant que «és una pullita de Fran, tampoc t'ho prenguis tan seriosament, que no és per tant».

El torero afirma que s'ha sentit «atacat»

«Perdoneu, amics. A mi m'encanta entrar a 'Espejo público', però ara mateix no estic en condicions de seguir parlant. Em sap greu. No vull seguir, de veritat. Un petó» s'acomiadava Eyre  donant per acabada la seva intervenció i abandonant el programa.

Susanna  acceptava la decisió de Pilar  mentre que Fran  explicava per què havia estat tan contundent amb ella: «Jo era aquí callat, ha estat ella la que ha insistit. He tingut moltes topades amb ella. Cada vegada que parla no pot evitar ficar la pulla que és antitaurina, sobretot quan no s'està parlant d'això. Jo em sento ofès i ho dic, perquè és la meva professió i és el que estimo. Em sento ofès i em sento atacat» concloïa el torero.