Abascal sorprèn Susanna Griso amb una frase lapidària durant la seva entrevista

El líder de Vox ha aplicat un qualificatiu despectiu a Pedro Sánchez que ha descol·locat la presentadora d''Espejo Público'

Susanna Griso ha entrevista al líder de Vox
Susanna Griso ha entrevistat al líder de Vox | antena 3

Quan falten menys de dues setmanes per les eleccions generals del 10 de novembre, els líders dels diferents partits s’afanyen a oferir entrevistes pels diferents programes de televisió per aconseguir el vot del ciutadà. Així ho ha fet el líder de Vox , Santiago Abascal, aquest darrer dilluns, en el programa que presenta Susanna Griso a Antena 3, ‘Espejo Público’.

Santiago Abascal qualifica a Pedro Sánchez de «carronyer de la Moncloa»

Com ja és usual, Santiago Abascal ha aprofitat l’ocasió per criticar als seus adversaris polítics, denominant-los amb l’apel·latiu de ‘tricentrito’, un grup on estarien enclavats PP, Ciutadans i PSOE. El líder d’aquest últim partit a més, Pedro Sánchez, ha estat qualificat per Abascal de «carronyer de la Moncloa», perquè considera que és «un extremista que ha vingut a dividir els espanyols».

 

Arran d’aquest qualificatiu, la presentadora Susanna Griso no ha pogut evitar reaccionar amb estupefacció: «Així qualifica a Sánchez?», «És dur, oi?», li ha contestat Abascal, a la qual cosa Susanna ha seguit responent-li: «Home, jo crec que és una frase lapidària que no es correspon amb la realitat», ha volgut tancar Susanna. Però el líder de Vox ho tenia clar i s’ha mantingut ferm en la seva opinió: «Jo crec que sí».

 

Susanna Griso ha quedat desquadrada davant l'apel·latiu despectiu del líder de Vox
Susanna Griso ha quedat desquadrada davant l'apel·latiu despectiu del líder de Vox | Antena 3

En l’entrevista però, s’han tractat altres temes, com per exemple l’exhumació de Franco, un clàssic a aquestes altures, sobre el qual Abascal s’ha pronunciat amb rotunditat:  «Vox mai desenterraria un mort contra la voluntat de la seva família. Ni a Franco, ni a Dolores Ubárruri ni a Lluís Companys». Sobre Catalunya també ha tingut unes paraules, dedicades a refermar encara més la seva mà dura contra els dirigents catalans i insistint en el fet que si ell governés, promouria una querella de l’advocacia de l’Estat perquè Torra rendís comptes davant la justícia.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari