Acalorada discussió de Rocío Flores, que se sent completament traïda

Ana María Aldón continua descol·locant la filla d'Antonio David Flores

Rocío Flores en el seu enfrontament amb Fani a 'Supervivientes'
Rocío Flores va sumant enemics i enfrontaments a 'Supervivientes' | Mediaset

El concurs de Rocío Flores a 'Supervivientes' està sent igual de magnífic com de desastrós a parts iguals. La concursant no deixa de regalar confessions al programa sobre la seva vida privada, però alhora, els seus companys es queixen que el seu pas es basa ea dormir i prendre el sol. Això ha causat una brutal esbroncada durant el programa de dijous.

Elena i Rocío s'encaren en directe a 'Supervivientes'

Les protagonistes d'aquesta acalorada conversació han estat la mateixa Rocío, aquest cop discutint amb Elena, la mare d'Adara, que considerava que la jove està sent massa laxa en el concurs. Elena ha començat defensant Jorge en un petit malentès amb Rocío, que ha servit perquè les dues saltessin a la gresca, revelant altres temes que res tenien a veure amb el guàrdia civil.

Elena creu que Rocío es va separar d'ella quan va començar a fer amistat amb Ferre, però segons Rocío les coses no són així. La mare d'Adara va marcar distància amb la jove del clan Flores quan va intentar distanciar-se de José Antonio Avilés, en considerar que aquest li estava complicant de més el seu concurs.

La jove sent novament com Ana María Aldón s'allunya d'ella

Per si això fos poc, Elena assegura que Rocío Flors i Ivana Icardi són les inquisidores del programa, i busquen sempre discussions i males vibracions entre els supervivents que encara continuen en el 'reality'. Aquesta afirmació no ha agradat gens a les concursants i li han declarat la guerra a la mare d'Adara que de segur s'allargarà durant les pròximes setmanes.

Novament i com ja passava amb les discussions entre Rocío i Yiya, ha notat com Ana María Aldon no la defensava i treia la cara per ella. En aquest cas, se l'ha fet saber i Aldón s'ha defensat dient que no sabia el motiu pel qual estaven discutint.


Comentaris

envia el comentari