IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Lara Álvarez pateix un accident a l'illa de 'Supervivientes' i ensenya les seves ferides

La jove presentadora ha preocupat els seus seguidors en publicar una fotografia a Instagram

Lara Álvarez al photocall de la premiere de 'Supervivientes' a Madrid 2020
La presentadora de 'Supervivientes' Lara Álvarez | GTRES

La presentadora de ‘Supervivientes’, Lara Álvarez gaudeix de la seva estada a Hondures i cada dia penja les seves aventures per l'illa en les seves xarxes socials. Lara no només comparteix detalls del seu dia a dia, sinó que també publica en les seves instantànies d'Instagram moments del reality, triomfs dels diferents concursants o el temporal que ha colpejat últimament les cotes del país, entre elles Cayos Cochinos, provocant l'evacuació dels concursants.

Les sospitoses marques de Lara Álvarez

En una d'aquestes publicacions instantànies, els seguidors de la xarxa social de la presentadora han detectat unes petites marques a la seva mà dreta i no han trigat a preguntar-li a la model si les tres marques en la seva pell eren picades de mosquit. Quan Lara Álvarez ha estat evacuada i situada lluny de qualsevol mena de perill, la presentadora de ‘Supervivientes’ ha informat els seus curiosos fans sobre l'últim accident a l'illa.

Álvarez ha ensenyat les ferides de la seva mà dreta a Instagram
Álvarez ha ensenyat les ferides de la seva mà dreta | Instagram

«Us fixeu en tot, no se us escapa ni una. Em pregunteu si el que tinc a la mà són picades», ha començat a relatar la periodista mentre mostrava els talls de la mà dreta i tot seguit un més gran en el genoll. «No, són ferides. Podria inventar-me una història fantàstica, però la realitat és que vaig caure en bloc cap endavant i ja està, però estic perfectament, no em fa mal res. Així que no és greu, però gràcies per preocupar-vos», ha conclòs.

La informació de la presentadora ha calmat els seus seguidors, ja que com ha explicat la periodista no és gens greu i menys res de què s'hagi de preocupar. Per a Álvarez aquest petit accident tan sols són unes ferides de guerra de tota una supervivent.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari