Primer pla de Carlota Corredera amb cara de circumstàncies

Carlota Corredera anuncia que ho deixa

Carlota Corredera s'acomiada de 'Sálvame' quan ningú no s'ho esperava

Revolució a 'Sálvame' després del que s'ha sabut sobre Carlota Corredera. Telecinco ha anunciat un nou acomiadament en un dels programes més veterans de Telecinco.

Dilluns se sabia que David Valldeperas i Alberto Díaz no continuaran als seus llocs a partir de la setmana que ve. Ara, un nou terratrèmol ha sacsejat Telecinco.

Carlota Corredera
Carlota Corredera deixa 'Sálvame' després de vuit anys treballant de presentadora. | Mediaset 

En aquesta ocasió, es tracta de Carlota Corredora, presentadora de 'Sálvame' i antiga directora del 'Deluxe'.

La periodista gallega ha deixat tothom en xoc amb el missatge que s'ha publicat a través del compte de Twitter de La Fàbrica de la Tele. 

Corredera no continuarà exercint les tasques de conductora del programa després de vuit anys al davant de la càmera.

Carlota Corredera, comiat de 'Sálvame' de manera inesperada

Una notícia que, sens dubte, torna a deixar sense paraules els seguidors del programa, que veuen com el magazín es va trencant a trossos. L'audiència fa temps que els ha donat l'esquena. I veurem com reaccionen davant aquestes sortides inesperades de tres dels pesos pesants del programa de Telecinco.

Carlota Corredera i Kiko Matamoros al plató de 'Sálvame'
Carlota Corredera s'acomiadarà de 'Sálvame' divendres que ve. | Mediaset 

Recordem que, segons Bluper, el portal de televisió de 'El Español', David Valldeperas deixarà de ser director per ser nou col·laborador de 'Sálvame Naranja'.

A més, Alberto Díaz, l'altre integrant de 'Sálvame' i fins ara director de l'espai de Telecinco, serà l'encarregat de dirigir 'Sábado Deluxe'.

El nou programa de Carlota Corredera després de marxar de 'Sálvame'

Al seu torn, Carlota Corredera es posarà al capdavant d'un programa d'entreteniment i d'actualitat nou. Serà un espai que presentarà ella mateixa, segons el tuit que ha publicat fa uns minuts el compte oficial de La Fábrica de la Tele .

«Carlota Corredera emprèn un projecte personal al costat de La Fàbrica de la Tele. Una idea original de la mateixa presentadora que barrejarà actualitat i entreteniment, que dirigirà i presentarà ella mateixa, immersa en aquest nou i il·lusionant repte».

«Estarà al capdavant de 'Sálvame' divendres que ve per última vegada, per centrar-se al 100 per 100 en el desenvolupament del nou espai amb l'equip d'R+D de la productora. Ja fa setmanes que hi estan treballant», diu el tuit.

«Carlota Corredera s'acomiada del programa líder de les tardes 13 anys després de posar-lo en marxa com a directora. I de formar part del seu equip de presentadors des del 2014», conclou el comunicat.