Fotomuntatge del plató de Sálvame i el rostre de Paolo Vasile

Acomiadament fulminant: Es carreguen de cop dos dels pesos pesants de 'Sálvame'

Els baixos nivells d'audiència obliguen Paolo Vasile a prendre mesures dràstiques

Paolo Vasile ja comença a cobrar-se les primeres víctimes dins de 'Sálvame' per culpa de les males audiències.

Ha decidit començar pel cor del programa, acomiadant de manera fulminant els directors del format: David Valldeperas i Alberto Díaz.

Cosa que suposarà un abans i un després per al vespertí, que passa per les hores més baixes. Des que es va emetre la docusèrie de Rocío Carrasco, sembla que no aconsegueixen aixecar el cap.

David Valldeperas i Raúl Prieto, directors de 'Sálvame'
David Valldeperas, acomiadat fulminantment de 'Sálvame'. | Telecinco

Cap de les estratègies que havien engegat sembla funcionar, ni tan sols rebaixar el nivell a l'hora de tractar temes allunyats del món del cor.

Així ho vam poder comprovar amb el cas de Rocío Wanninkhof o Mario Biondo i, fins i tot, s'atrevien amb el coronavirus. Però tot això no feia res més que cansar l'audiència.

Una audiència que ja no aconsegueix connectar amb el contingut ni amb els col·laboradors. Per això, sembla que Jorge Javier i els seus van costa avall i sense frens.

Belén Esteban i Paz Padilla revolucionen el plató de 'Sálvame' després de la cara a cara
Belén Esteban i altres col·laboradors al plató de 'Sálvame'. | Mediaset 

De fet, no se'n lliura ningú i tots estan al punt de mira, de manera que han de donar el millor de si mateixos per mantenir les seves valuoses cadires a Telecinco.

Qualsevol sortida de to, com la protagonitzada per Belén Esteban abandonant el programa abans d'hora, pot suposar l'acomiadament imminent.

Grans canvis estructurals a Mediaset

Cosa que també experimentava a la seva pròpia pell Paz Padilla al moment d'abandonar el seu lloc de treball i deixar al descobert els seus companys.

Ara, Valldeperas i Díaz han de dir adeu al programa amb què tant s'han bolcat. El seu acomiadament segurament haurà pres per sorpresa la resta de companys, amb qui mantenien una gran relació.

Però tampoc tindran gaire temps de trobar-los a faltar, ja que Vasile té els substituts perfectes guardats a la màniga.

Muntatge fotos de Belén Esteban i el director de Sálvame
Belén Esteban i Alberto Díaz, el director de 'Sálvame'. | CatalunyaDiari 

Tot indica que serà Óscar Cornejo, director de la productora, qui prengui les regnes del programa. Mentre que David Linares, que fins ara dirigia 'Socialité', serà qui assumeixi les tasques de subdirecció a 'Sálvame'.

Pel que fa al programa de María Patiño, que gaudeix de molt èxit els caps de setmana, també patirà canvis. Javier de Hoyos serà qui es posi al capdavant. El periodista va ser redactor del programa i des de fa dos anys exercia com a subdirector.

Així, els dràstics canvis estructurals que fa setmanes es plantegen als despatxos de Mediaset comencen a cobrar sentit, amb el principal objectiu d'aixecar l'audiència.

Just per això, potser ens trobem amb una rentada de cara de 'Sálvame', havent de dir adeu al format que fins ara coneixíem.

El pròxim podria ser prescindir d'algunes de les cares més conegudes de la cadena per introduir cares noves que siguin del gust del públic.

Una informació que es donava per feta en nombrosos mitjans, però de la qual ofereixen una versió força contradictòria des del programa. «Alberto i jo no ens mourem d'aquí», hauria matisat Valldeperas recentment negant qualsevol possibilitat d'acomiadament.