YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Acomiaden Toñi Moreno de 'Mujeres y hombres y viceversa' i Jesús Vázquez es queda amb la seva cadira

La nova versió del mediàtic programa de Telecinco s'estrenarà el pròxim mes de setembre

Toñi Moreno presentant 'Dones i Homes I Viceversa'
Toñi Moreno es queda sense projecte a Mediaset | Telecinco

Toñi Moreno no acaba de trobar el seu lloc dins de l'univers Mediaset. La presentadora es va donar a conèixer a Telecinco amb 'Viva la vida', per ser reubicada després a un desgastat 'Mujeres y hombres y viceversa', relegat a Cuatro, la segona cadena del grup. Ara sembla que els seus caps tampoc acaben d'estar satisfets i han decidit prescindir de Moreno de cara a la nova temporada del format, que es podrà veure a partir de setembre.

En els darrers temps, la presentadora ha tingut diverses anades i vingudes en el marc d'aquesta programa d'amor. Durant el seu embaràs i el posterior permís de maternitat va estar algunes setmanes fora, sent substituïda per la seva companya Nagore Robles. Un cop es va reincorporar a la feina va recuperar el seu lloc al programa, però per poc temps, ja que el coronavirus va obligar a suspendre les gravacions, quedant en l'aire la seva continuïtat.

Presència als debats de 'Supervivientes' i 'La caja fuerte', per contracte

Durant la suspensió de 'Mujeres y hombre y viceversa', la presentadora ha participat com a col·laboradora en els debats de 'Supervivientes' i 'La casa fuerte', justificant així la seva presència a la cadena, com estipula el seu contracte amb Mediaset des dels seus inicis a 'Viva la vida'.

Ara, ha estat la mateixa cadena qui ha anunciat el canvi de rumb del programa, anunciant una nova mecànica i amb Jesús Vázquez com a nou presentador, conegut arreu i que tindrà l'objectiu de tornar a aconseguir les bones audiències que tenia el format abans que esclatés la crisi sanitària.

Jesús Vázquez torna a tenir un programa diari gràcies a 'Mujeres y hombres y viceversa'

A través d'un comunicat, Cuatro ha anunciat que l'encarregat de conduir la nova etapa del programa serà Jesús Vázquez. La mecànica també serà nova, ja que tornen a obrir càsting per trobar dos tronistes homes i dues tronistes dones.

Cadascun d'ells tindrà un total de tres pretendents, amb l'objectiu que hi hagi relacions molt més concretes i sense tant marge de joc com abans, on cadascun dels tronistes podia arribar a acumular una desena de pretendentes.


Comentaris

envia el comentari