La freda rebuda de Kiko Hernández a una examiga seva en ple directe a Telecinco

L'amistat entre els dos col·laboradors no està rn el seu millor moment

Kiko Hernández al plató de 'Sálvame'
Kiko Hernández està molt enfadat amb Marta López | Telecinco

El coronavirus ha estat el culpable que la gran amistat que mantenen des de fa anys Kiko Hernández i Marta López estigui passant per un mal moment. Cal recordar que Kiko és fins i tot el padrí d'un dels seus fills però el distanciament l'ha provocat l'exconcursant de 'Gran Hermano' a causa del comportament que ha mantingut durant la pandèmia. Un distanciament que s'ha fet més que notable i que s'ha pogut comprovar amb el retorn de Marta a 'Sálvame'.

La col·laboradora, que manté una història d'amor amb Efrén Reyero, va abandonar el plató de Telecinco després que Mediaset l'acomiadés per l'actitud irresponsable que hauria mantingut durant la crisi sanitària de la Covid-19. De fet, els equips de 'Ya es mediodía' i 'Sálvame' van haver d'estar de quarantena a causa d'això.

Un acomiadament que no li va sentar gens bé com tampoc ho va fer la reacció que va tenir un dels seus millors amics, Kiko Hernández, qui no va dubtar en atacar-la públicament tot acusant-la de no haver complert amb les mesures de seguretat que s'havien establert.

El retorn de Marta López a 'Sálvame'

Després de ser readmesa per la cadena, l'exconcursant de 'Gran Hermano' s'ha reincorporat a 'Sálvame' on s'ha retrobat amb Kiko. El seu retrobament però no ha estat com ella s'esperava, ja que l'actitud de Kiko ha estat freda i distant. El col·laborador ha reconegut des de l'inici de la pandèmia que ell tenia molta por, motiu pel qual s'ha mostrat molt dur amb Marta amb qui està enfadat per la seva actitud.

Marta s'ha sincerat al plató de 'Sálvame' i ha reconegut que s'ha sentit molt defraudada amb el col·laborador per les crítiques que ha rebut. Kiko, que s'ha donat per eludit, ha volgut intervenir tot dient que ella també l'havia defraudat molt i ha afegit que «la vaig bloquejar i la vaig desbloquejar el dia que vaig llegir aquí el comunicat del seu acomiadament». No obstant això, ha reconegut que es va preocupar pel seu estat.

Tots dos s'han mostrat profundament decebuts i enfadats durant tot el programa on no han estat capaços ni d'intercanviar un sol gest de complicitat. 


Comentaris

envia el comentari