Fotomuntatge de Miguel Herrán i casa seva cremant-se

L'actor de 'La casa de papel' Miguel Herrán, destrossat: incendi a casa seva

Miguel Herrán està molt afectat per l'incendi que hi ha hagut al seu domicili

Miguel Herrán és un actor de cinema i televisió molt conegut, especialment entre els seguidors de 'La casa de papel' o 'Élite'.

 

Un jove que sempre s'ha caracteritzat per no exposar la seva vida privada més del que cal. Això sí, recentment, els seus fans s'han quedat de pedra en veure el que li ha passat.

«No m'ho puc creure. La meva puta casa», diu Miguel Herrán, plorant, a l'últim vídeo que ha penjat a les xarxes socials.

L'actor ha compartit aquest succés tan alarmant davant dels catorze milions de seguidors que té a Instagram. Sens dubte, és un vídeo molt impactant, ja que hi apareix una casa, segons ell la seva, incendiant-se.

Primer pla de Miguel Herrán
Miguel Herrán està molt tocat després de l'incendi | GTRES

Gràcies al reflex de la finestra es pot apreciar la moto de Miguel aparcada a la porta de l'habitatge. Així doncs, és possible que s'hagi trobat l'incendi quan entrava a casa. A més, es veu com Herrán s'aproxima a les flames i i ens ensenya l'entrada plena de cendres i alguns mobles cremant-se.

De moment, l'actor no ha volgut donar més detalls del que ha passat a casa seva.

Miguel Herrán assisteix in situ a l'incendi de casa seva

Pocs segons després de la publicació del vídeo, les xarxes han reaccionat al terrible episodi que ha viscut el jove. Molts fans d'Herrán no donaven crèdit al que acabaven de veure a l'story que ha compartit.

«S'ha cremat casa seva! Tot el meu suport a Miguel Herrán. Que dur que ha de ser perdre una part de la teva vida, així, de cop», deia un internauta a Twitter.

Muntatge d'un mòbil amb la story de Miguel Herrán
Miguel Herrán ha compartit imatges de l'incendi a les xarxes socials | Instagram

D'altra banda, altres tuiters han dubtat que realment sigui un incendi i no una performance. «Això és de debò?», es preguntava un fan de l'actor després de veure el vídeo.

«Si al Miguel Herrán realment se li està cremant la casa i el primer que se li acut és gravar-ho, desitjo que sigui mentida», responia un altre, en xoc per la reacció d'Herrán.

Poc després, l'actor ha penjat una altra història d'Instagram en què s'aprecia que casa seva ha quedat cremada del tot. Totalment inhabitable. Ja veurem com reaccionen els seus fans quan vegin que ha perdut totes les seves pertinences en un tancar i obrir d'ulls.

Captura del vídeo que Miguel Herrán ha publicat en una story
Miguel Herrán ha comunicat als seus seguidors que l'incendi ja s'ha extingit | Instagram

 

Miguel Herrán viu el pitjor moment de la seva vida

Miguel Herrán és un actor que triomfa des que era molt jove. Va guanyar el Goya al millor actor revelació per 'A cambio de nada', l'òpera prima de Daniel Guzmán. Després van arribar les sèries 'Élite' i 'La casa de papel' per a constatar que aquest jove talent havia irromput de ple al món artístic per quedar-s'hi.

Fa uns mesos, en una entrevista per a la revista 'GQ', Herrán va posar de manifest l'altra cara de la fama amb un vídeo «sense filtres, sense edulcorant i sense mentides en aquesta màquina de mentir que és Instagram».

També va criticar la feina dels paparazzis. En una story, Miguel Herrán va gravar un fotògraf mentre el fotografiava al carrer. «Tant de bo algun dia deixis de viure a costa de la vida dels altres», li va deixar anar indignat.

▶️ Paz Padilla huye de la prensa tras su guerra con Telecinco