L'actor César Vea ja ha iniciat la seva vaga de fam

Ell, com a 62.000 famílies afectades més, va fer cas de la crida que en el seu moment va fer el govern del PSOE

L'actor César Vea
César Vea ja ha iniciat la seva vaga de fam | CatalunyaDiari.cat

L'actor César Vea ja ha iniciat la seva vaga de fam. El popular personatge de sèries com 'Compañeros', ja va anunciar la seva desesperada situació fa unes setmanes i va advertir que, si no s'arreglava el problema, començaria una vaga de fam a mode protesta.

Cal recordar que Vea deu una gran quantitat de diners a Hisenda a causa de la inversió en energies renovables que va endegar amb la instal·lació de plaques solars en un poble de La Rioja. 

62.000 famílies afectades per la inversió 

Ell, com a 62.000 famílies afectades més, va fer cas de la crida que en el seu moment va fer el govern del PSOE i va invertir en aquest tipus d'energia que, suposadament, havia de ser el futur del país. No obstant això, les coses van canviar i els inversors van passar de tenir un capital potencialment atractiu, a veure's enfonsats en un deute que ningú pot pagar.

Per aquest motiu, Vea vol aprofitar la seva visibilitat com a actor reconegut i fer pública la situació en la qual es troba atrapat. Fins al moment es desconeix quant de temps pretén estar en vaga de fam, el que sí que és una evidència és la intenció de fer el màxim soroll possible perquè les institucions del país donin una resposta justa a totes aquestes famílies que s'han vist afectades pel problema.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari