rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🌞 La previsió del temps cada dia al teu Instagram. Segueix-nos fent clic aquí!

L'actor de 'Merlí' Albert Baró triomfa a l'Argentina

Després del paper de 'Joan Capdevila', l'actor català ha saltat a les pantalles argentines
L'actor de 'Merlí', Albert Baró, triomfa a l'Argentina | Cedida

 

Albert Baró ha canviat el paper de Joan Capdevila pel de Bruno, l'actualitat pels anys 40 i Madrid per Buenos Aires. L'actor català, després de 'Merlí, ha triomfat a les pantalles argentines i s'ha tornat tota una celebritat.

 

 

Triomfa gràcies a la telenovel·la 'Argentina, tierra de amor y venganza'

Fa set mesos que l'actor va mudar-se a Buenos Aires i que triomfa amb el culebrot 'Argentina, tierra de amor y venganza', una telenovel·la sobre la vida d'un català que fuig de la guerra. S'emet totes les nits de dilluns a divendres i compta amb milions d'espectadors, fet que ha convertit a Albert Baró en una de les estrelles protagonistes de les revistes del cor a Argentina.

 

 

Però abans de mudar-se a la capital argentina, l'actor català va viure durant set mesos a Madrid, on va conèixer la seva actual parella, Nerina Uturbey. És una jove de 26 anys, periodista freelance i que viu a cavall entre les dues ciutats. Malgrat això, les revistes del cor posen en qüestió la relació i hi ha rumors que Albert Baró estigui amb la seva companya de repartiment Delfina Chaves, amb qui viu una història d'amor en la ficció.

 

 

 

L'actor que, tot i ser jove, ha aparegut en 'El cor de la ciutat' , 'Les Veus del Pamano' o 'Servir y proteger', va saltar a la fama a Argentina gràcies a 'Merlí', que es pot veure a través de la plataforma Netflix. Llavors, els productors de la telenovel·la on apareix van contactar amb ell per fitxar-lo. Ara, el que feia de Joan Capdevila a la sèrie adolescent de TV3, és considerat el «nou galant» d'Argentina i és el protagonista de molts rumors i titulars.

 

També et pot interessar...

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris