Marcos Franz

Marcos Franz, actor de 'Merlí', protagonitza un divertit anunci

Marcos Franz aconsegueix un nou èxit amb l'espot de la campanya d'Old Spice

Marcos Franz va saltar a la fama amb el paper del Gerard a 'Merlí', un personatge molt estimat i, també, molt odiat. Fora de la ficció, Marcos Franz, arrossega un gran èxit: té més de 155.000 seguidors i, a més de ser actor, també treballa en el món de la música. Ara es mulla en el sector publicitari amb el nou espot d''Old Spice' que segur que serà molt comentat.

 

L'anterior anunci que aquesta companyia va emetre a la televisió es va fer famós per ser bastant surrealista. De fet, a les xarxes, se'n va parlar molt i, fins i tot, es van fer 'memes' de l'espot. 

Els espectadors dels Estats Units, però, no tenen només l'anunci que acabem de veure de: «Fes l'olor d'un 'tío', 'tío'». Si no que també tenen l'espot fet per Marcos Franz i que el mateix actor ha compartit a les xarxes socials amb un comentari del mateix to que l'anunci: «La fusió perfecta entre anunci i meme. Per cert, vaig tenir l'honor d'olorar el desodorant. Fa olor de 1937».

L'actor interpreta un obsés per la feina que, gràcies al desodorant, es transforma radicalment.

Al seu compte d'Instagram, va compartir la versió en anglès que s'emetrà als Estats Units i on, qui sap, potser saltarà a la fama.

En només dos dies, el vídeo ha obtingut més de 25.000 reproduccions i, per descomptat, no falten els comentaris positius dels seus seguidors, a qui ha agradat moltíssim l'anunci i asseguren haver rigut.

També et pot interessar...