Els actors de 'Polseres vermelles' es retroben 4 anys i mig després del final de la sèrie

A la reunió només hi van faltar Nil Cardoner i Laia Costa, tot i que els seus companys s'han recordat d'ells
Imatge dels actors de 'Polseres vermelles' durant el rodatge de la sèrie. | Cedida

 

Quatre anys i mig després del final d’una de les sèries catalanes més exitoses dels últims temps, són molts el que encara recorden amb enyorança el grup d’amics format a un hospital que van conquerir el cor dels espectadors de TV3.

Parlem de ‘Polseres vermelles’ el drama sobre la vida d’un grup d’adolescents amb diferents malalties que viuen internats en un hospital. La producció va ser tot un èxit, tant és així que es van fer versions en castellà, anglès i italià.

 

Ara, després d’aquests anys, el Lleó, el Jordi, el Toni, la Cristina, l’Álex i l’Ignasi s’han retrobat, però aquest cop a la vida real. A la reunió només hi van faltar el Nil Cardoner, que donava vida al Roc i la Laia Costa, que interpretava a la Rym.

 

Adults amb carreres prometedores

Com a prova del retrobament, el Marc Balaguer (Toni a la sèrie) va penjar una foto a Instagram, on també va etiquetar els absents, que mostrava l'espectacular canvi que havien experimentat tots. I és que cal recordar que tots eren adolescents quan van gravar els capítols de 'Polseres vermelles'.

 

Com es pot veure als seus respectius comptes a les xarxes socials, tots s'han convertit ja en adults treballadors. I és que sembla que la sèrie catalana els hi va obrir les portes a unes prometedores carreres al món de la interpretació.

 

1. Àlex Monner (Lleó)

 

 

 

2. Igor Lebowski (Jordi)

 

 

3. Marc Balaguer (Toni)

 

 

4. Joana Vilapuig (Cristina)

 

 

 5. Mireia Vilapuig (Àlex)

 

 

6. Mikel Iglesias (Ignasi)

 

 

7. Nil Cardoner (Roc)

 

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris