Imatge dels actors de la sèrie de Telecinco, La Que se Avecina

Els dos actors de 'La que se avecina' que són germans i ningú ho sap

Tots dos porten gairebé tota la seva vida treballant a la sèrie

'La que se avecina' és una de les sèries de ficció més reeixides a l'Estat espanyol, i els seus personatges estan interpretats per actors molt estimats de la televisió. El format compta amb un gran repartiment hereu d''Aquí no hay quien viva', però també hi ha hagut noves incorporacions que han aportat talent a la sèrie. Produïda des de l'any 2007, 'La que se avecina' ja ha reproduït tretze temporades, encara que l'última, ja enregistrada, s'estrenarà l'any vinent a Telecinco.

Al llarg de més d'una dècada a la pantalla, molts actors i actrius han passat per la ficció de Mediaset. Entre ells, dos intèrprets el parentiu dels quals ha passat desapercebut per a molts dels espectadors i fanàtics del format. Es tracta de dos dels actors més joves de la sèrie: Carlota i Fernando Boza, que són germans a la vida real. Tanmateix, el més curiós és que l'enllaç no només existeix a la realitat. També dins de la ficció, ja que tots dos interpreten dos dels fills de 'Los Cuquis'.

Els dos fills de 'Los Cuquis' a 'La que se avecina' que són germans a la vida real

La parella formada per Amador Rivas i Maite Figueroa, interpretada pels actors Pablo Chiapella i Eva Isanta, té quatre fills a la ficció. Tots van néixer fruit d'un matrimoni que es va anar torçant a mesura que va anar avançant la sèrie. Dos d'aquells nens que hem vist créixer al llarg de tots aquests anys són Carlota i Fernando. La primera és la filla gran, una nena molt espavilada, intel·ligent i irreverent. Amb el pas del temps va creixent i es mostra com una jove adolescent amb gust per la festa que repudia els pares.

Primer pla de Carlota Boza, actriu de la sèrie La que se avecina
Carlota Boza interpreta la filla gran de 'Los Cuquis' a 'La que se avecina' | Mediaset

Mentrestant, el segon sempre ha tingut menys protagonisme que la seva germana. Més conegut com a Nano o el 'Mini-Cuqui', Fernando ha demostrat en algunes ocasions que s'assembla al seu pare, Amador. Tots dos personatges estan interpretats pels germans Boza, que a la vida real tenen el mateix nom que els seus personatges de ficció. Es tracta d'una estratègia que de vegades es fa servir amb els actors més petits per evitar confusions en els nens, ja que els costa identificar-se amb un altre nom.

Fernando i Carlota Boza interpreten dos personatges que porten el mateix nom

Els germans Boza porten gairebé tota la seva vida treballant a la sèrie, on els hem vist créixer fins a convertir-se en adolescents. Tots dos van fitxar per la sèrie quan només eren uns nens, l'any 2006, quan Carlota va acudir als càstings acompanyada pels seus pares i el seu germà Fernando, que al principi no tenia previst presentar-se.  En aquell moment, els responsables de seleccionar el repartiment li van proposar fer una prova i, finalment, tots dos van ser contractats per interpretar els fills de 'Los Cuquis'.

Fernando i Carlota Boza són germans a la vida real
Fernando i Carlota Boza són germans a la vida real | La Noticia Digital

La gent no sol saber que Carlota i Fernando són germans a la vida real. Fins i tot alguns seguidors insisteixen a preguntar-los si són parella. «Moltes vegades em pregunten si Carlota és la meva xicota, i és la meva germana... A més, tant ella com jo repetim un munt que som germans a la sèrie i a la vida real. Però, sembla que no...», deia Fernando en una entrevista per a 'Europa Press'.