Primer pla de l'actriu Antonia San Juan

L'actriu que va fer d'Estela Reynolds a 'La que se avecina', a punt de morir

Antonia San Juan ha patit un ensurt de mort al centre de Madrid

Antonia San Juan, la mítica Estela Reynolds de 'La que se avecina', ha deixat els seus milers de seguidors amb l'ai al cor. L'artista espanyola veterana ha revelat de manera pública el que li ha passat fa només unes hores.

L'actriu sempre publica el seu dia a dia a les xarxes socials i comparteix tot el que li passa amb els seus seguidors. Aquest cop, la canària ha penjat un vídeo on relatava què li havia passat mentre passejava tranquil·lament pels carrers de Madrid.

Quan no se'n va de gira per Espanya, Antonia San Juan acostuma a passejar pels carrers de la capital d'Espanya. Ara, al bell mig de Madrid, a San Juan, ha patit un contratemps que gairebé acaba en tragèdia. La canària passejava per la ciutat quan la branca enorme d'un arbre va caure a pocs centímetres del seu cos.

Antonia San Juan, a punt de perdre la vida al centre de Madrid

Aquest inesperat incident va deixar l'artista espanyola en xoc absolut i, per tant, San Juan ha volgut compartir-ho amb els seus seguidors a través del compte personal d'Instagram.

«Ha caigut la branca d'un arbre davant meu que, si m'agafa, em mata. Hauria matat a qualsevol perquè va caure de molt alt i molt fort», començava dient.

L'elenc de LQSA
Imatge grupal d'actores i actrius de 'La que se avecina'. | Mediaset

Per sort, la branca no va caure damunt de ningú i aquest incident va acabar en un gran ensurt. El que no oblidarà Antonia San Juan és l'ensurt de pensar que gairebé perd la vida mentre passejava.

Antonia San Juan i el drama sofert amb la mort del pare

Al seu torn, la col·laboradora de 'La Roca' era notícia fa uns dies després d'opinar sobre l'eutanàsia. Javier Serrano, malalt d'ELA, moria fa unes setmanes i el programa de La Sexta el va acompanyar les últimes hores.

Després de conèixer la seva mort, Antonia San Juan ha defensat la necessitat que hi hagi una llei de mort digna per a alguns casos. «Si soc malalta terminal i no vull ser una càrrega per a la meva família, per als meus amics, ni per a ningú, he de buscar la manera. Si me'n vull anar, ho buscaré», opinava Sant Joan.

Sobre això, Antonia San Juan s'ha obert en canal i ha revelat com va morir el seu pare. «Va morir l'any 1987 rebolcant-se en un llit perquè en aquella època no hi havia unitat de dolor. Abans de morir li farien una traqueotomia, llavors, què garantia això?», ha revelat al programa dominical de La Sexta.

Antonia San Juan
Antonia San Juan | Mediaset

L'actriu de 'La que se avecina' viu un moment professional excel·lent

En el terreny professional, Antonia San Juan viu un dels millors anys de la seva llarga trajectòria al món de l'actuació. L'actriu està immersa en diferents projectes de teatre i televisió, a més de col·laborar cada setmana al magazín 'La Roca' (La Sexta), programa presentat per Nuria Roca.

Alguns dels seus projectes més recents han estat la participació a les pel·lícules '75 Días' o 'El Fantasma de la Sauna', amb Luis Navarrete com a director. Alhora, San Juan està en plena gira amb l'obra de teatre 'Cuento de Navidad', una adaptació del clàssic de Charles Dickens.