Imatge dels actors de la sèrie de Telecinco, La Que se Avecina

Una actriu de 'La Que se Avecina' anuncia que té càncer

Interpreta un dels personatges més divertits de la sèrie

L'emblemàtica sèrie 'La Que se Avecina' de Telecinco, és protagonista de l'actualitat. I tot perquè una de les seves actrius ha revelat a les xarxes socials que té càncer de mama. Ens estem referint a la sevillana Cristina Medina, de 50 anys, que dona vida a la singular Nines.

Mitjançant una publicació a Instagram és com ha anunciat aquest complicat tràngol que travessa. Alhora, ho ha fet amb sinceritat, positivitat i també reclamant solidaritat per als qui, com ella, pateixen aquesta malaltia.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Cristina Medina dona la dura notícia als seus seguidors

Vestida amb ulleres de sol, mocador i barret és com Cristina apareix al vídeo que ha publicat en xarxes. Amb ell ha volgut explicar el dur moment que travessa abans que els seus fans s'assabentin d'una altra manera.

Aquesta ha estat la manera en què ho ha comunicat: «Vull informar d'una cosa que és circumstancial en la meva vida en aquests moments. Estic lluitant contra un càncer de mama. Tot té molt bon pronòstic i no us deslliurareu de mi tan fàcilment».

En aquest punt ha volgut exposar que «volia dir coses que mai es diuen respecte d'aquesta malaltia. Només les poden entendre moltes vegades la gent que està patint-la i els que els estan acompanyant».

«Jo tinc la fortuna de sentir-me molt estimada i acompanyada per tot el món. Però no són suficients les ajudes que dona l'Estat per al tractament, per a la quimioteràpia. Són moltíssims els efectes secundaris que es pateixen, com la calvície, el mal al cos, l'insomni, el cansament, el vaivé emocional...».

A això ha afegit: «Hi ha moltes coses que, a la fi, t'has de buscar la vida com l'exercici, l'acupuntura per poder descansar millor. Tot és el mateix, diners i diners», explica.

«Jo tinc la fortuna de tenir uns estalvis i no pateixo gens a l'hora de pagar. Però hi ha moltíssima gent que aquests recursos no els té i m'agradaria que el Govern fes, a poc a poc, aplec d'això. Però hi ha moltes maneres de combatre això mitjançant coses que no s'investiguen».

Demana suport econòmic per als malalts de càncer

En aquesta línia, Medina ha volgut dirigir-se als que ara tenen algú proper que pateix càncer. Les seves paraules han estat: «A les persones que acompanyeu a gent que està malalta de càncer vull donar-vos el meu suport absolut i la meva força. Però hi ha una cosa que mai fem i ens vindria molt bé: un 'crowdfunding' per a l'amic o amiga que estigui patint càncer».

«Moltes vegades fan falta diners per anar a un acupuntor o anar-te'n un cap de setmana on et doni la gana perquè es passen situacions emocionals molt complicades. I l'últim que et cal és veure que no tens diners i no et pots permetre un acupuntor que et baixi l'ansietat i et relaxi. Les cremes oncològiques per a la teva calba són un dineral, els turbants, les gorres...».

Tot seguit ha exposat: «No tingueu pudor a regalar un turbant amb el seu tiquet regal per si no li agrada que el canviï. Entenc que hi ha coses que tenen una càrrega emocional i social molt forta. Sí, que ens dona com a cosa, però que no us doni pudor».

«Jo he tingut amics amb càncer i he estat en la mesura que podia estar enviant-li força. Però la força, a la fi, la traiem perquè no ens queda més remei. El que no podem treure'ns del cony són els bitllets que ens fan falta per poder travessar aquest tràngol tan dur una mica millor».

Per concloure ha dit: «Acompanyants i amics de gent amb càncer, el que us dic és una bona manera d'ajudar, aportar econòmicament parlant. Quan estem embarassades ens regalen de tot, per a nosaltres i per als nadons. Doncs això és com estar embarassada, però el contrari».

«Això és una cosa que dic per a qui ho vulgui agafar i un petó a tots. A la gent que està passant per això, què us diré? Doncs que no és tan fàcil que es pugui amb nosaltres. Un petó enorme, ànims i força».

«I, sobretot, fer el que us surti del cony i dels ous des que us aixequeu i fins que aneu a dormir. A qui li agradi bé i a qui no... Un petó».

Cristina Medina rep el suport incondicional de molts seguidors i amics

Res més publicar aquest vídeo són molts els fans de l'actriu que no han dubtat a donar-li molts ànims i força en aquests moments. I també són nombroses les persones que li han donat les gràcies per explicar la realitat del càncer. És a dir, per donar a conèixer l'important que són els diners per afrontar moltes situacions de la malaltia.

De la mateixa manera ha rebut l'afecte dels seus companys de 'La Que se Avecina', que li han enviat energia positiva i fortalesa. Aquest seria el cas d'Eva Isanta, Fernando Tejero, Vanesa Romero o Nacho Guerreros, entre d'altres.

Això sense passar per alt que també l'ha obtingut d'amics del programa 'La Noche D', de La 1, en què ha treballat. Ens estem referint, en concret, a David Perdomo i a Dani Rovira. Aquest últim la pot entendre millor que ningú perquè va patir un càncer del qual, afortunadament, està recuperat.