Elenc de 'La que se avecina'

Una actriu de 'La que se avecina' anuncia que tindrà un fill amb el director de la sèrie

Alberto Caballero i Miren Ibarguren han donat la bona notícia a través de les xarxes socials

La sèrie 'La que se avecina' aquests últims mesos ha estat esquitxada per les malalties i morts d'alguns actors. No obstant això, ara l'equip de la producció viu un moment molt feliç. El motiu és que hi haurà un nou membre a la família.

S'ha donat a conèixer que Miren Ibargure, l'actriu que interpreta la sempre divertida Yoli Morcillo, espera un fill amb el director, Alberto Caballero.

Miren Ibarguren i Alberto Caballero, de 'La que se avecina', esperen el seu primer fill

Els futurs pares han fet ús de les xarxes socials per a donar la notícia. A Instagram, tots dos han penjat les mateixes imatges i han escrit el mateix text, que diu que estan encantats amb l'embaràs.

La primera foto és una de Miren en què queda palesa la gestació, perquè té una panxa bastant crescudeta. El comentari que l'acompanya és el següent: «Hola. M'han tirat verí al cafè. Llisca per a veure el culpable».

I així arribem a la segona instantània, on surten Alberto i ella abraçats i mostrant molta complicitat.

Així és com han compartit l'alegria que senten per la futura arribada del bebè. Un nen o nena que consolidarà, encara més, la història d'amor de Miren i Akberto, que va començar fa nou anys. Concretament, es van conèixer quan ell era guionista de la sèrie 'Escenas de matrimonio', en què ella donava vida a la noia d'una de les parelles protagonistes.

El 2013 van començar a sortir, i des de llavors han tingut una relació molt sòlida. Bona mostra d'això és que fins i tot s'han animat a ampliar la família. Seran pares per primera vegada.

Miren Ibarguren i Alberto Caballero
Miren Ibarguren i Alberto Caballero fa nou anys que estan junts | GTRES

 

Miren Ibarguren i Alberto Caballero reben moltes felicitacions per l'embaràs

Així doncs, molts integrants de 'La que se avecina' no han dubtat a felicitar-los a través d'Instagram. De seguida que han donat la bona nova, la parella ha començat a rebre missatges d'afecte de molts amics i companys de feina.

Fernando Tejero ha escrit a la publicació: «Enhorabona, amor», i Ernesto Sevilla els ha dit: «Enhorabona!». De la mateixa manera, Loles León ha deixat aquest comentari: «La gran notícia. Enhorabona! Seré àvia!». I és que a la sèrie ella dona vida a Menchu, la mare del personatge que interpreta Miren.

Així mateix, Petra Martínez ha manifestat: «M'encanta. Una abraçada per a aquesta parella meravellosa».

Altres actors i professionals del gremi també s'han sumat a les felicitacions. Aquest seria el cas d'antics companys d'Ibarguren a 'Aída', com ara Pepa Rus, David Castillo o Eduardo Casanova. Aquest ha escrit: «Em moro. Quina il·lusió, per favor!».

De la mateixa manera, també els han donat l'enhorabona Pablo Rivero, Sara Sálamo, Bárbara Goenaga, Sílvia Abascal o Elena Furiase, entre molts altres. Aquesta última, que està esperant el seu segon fill, ha comentat: «Però, des de quan? Felicitats! Quin verí més bonic!».

Miren Ibarguren en un photocall
Miren Ibarguren i la seva parella han rebut moltes felicitacions d'amics, companys i fans | Europa Press

Per descomptat, els fans incondicionals d'Alberto i Miren també s'han alegrat per notícia. Per això els han deixat missatges com «Enhorabona! Sereu els millors pares del món» o «Quina alegria tan bonica! Desitjo que tot vagi bé».

En aquesta mateixa línia, hi ha aquest altre missatge: «Felicitats, Miren. Seràs una mare excel·lent. Que et cuidin i et mimin molt».