Vídeo: L'explosiva actuació d'ahir a 'OT' que ha fet història

Nia va ser escollida preferida del públic

Consursants d''OT 2020' durant la gala del 26 de gener de 2020
Nia va ser escollida preferida del públic   | GTRES

La gala número 5 d'Operación Triunfo 2020' deixa una de les actuacions més espectaculars de la història del 'talent show'. El tema que havia de defensar la concursant Nia ja apuntava maneres. Amb el 'Who run the world (girls)' de Beyoncé la jove tenia l'oportunitat de lluir-se i no va desaprofitar l'ocasió. 

Als assajos, Nia ja es va mostrar molt endinsada en el tema i ja es posicionava al 'top' dels preferits de la setmana. I les expectatives no es quedaven curtes: la concursant revolucionava el plató del programa, que s'omplia de crits de suport: «Nia guanyadora! Nia preferida!».

«Constant, exigent i incansable»

Com el públic espectador, el jurat també va quedar-se perplex. L'explosiva actuació va aixecar de la cadira a Javier, Portu, Nina i Ruth, que van saber apreciar la impecable interpretació de Nia.

«El món està aquí (assenyalant una altura) i tu estàs aquí (pujant la mà)». Ets treballadora, constant, exigent, incansable i inesgotable. És així com es treballa sent artista. Reina, creua la passarel·la!», valorava Ruth Lorenzo, qui brindava a Nia el seu moment més gloriós des que va entrar a l'acadèmia. 

Els professors del programa de TVE tampoc volien quedar-se enrere davant tal demostració de talent de Nia. Manu GuixRoberto Leal decidien comentar el moment a la xarxa, ressaltant en especial la seva posada en escena i l'energia que va transmetre al llarg de tota la cançó, aconseguint omplir d'adrenalina tot el plató. Finalment i com era d'esperar en aquesta ocasió, Nia va ser escollida concursant preferida pel públic.

També et pot interessar....


Comentaris

envia el comentari