Les acusacions en directe a Carmen Borrego que la van fer marxar de Telecinco

Diego Arrabal i Kiko Matamoros titllen a Carmen Borrego de «traïdora» per aprofitar-se de l'enfrontament que va protagonitzar amb la seva neboda

Carmen Borrego amb ulleres de sol i un cigarret a les mans
Carmen Borrego marxa de 'Viva la vida' perquè ha estat acusada de traïdora | GTRES


Arran de l'enfrontament entre Carmen Borrego i Alejandra Rubio durant una de les publicitats de 'Viva la vida', el programa presentat per Emma García ha volgut saber qui és la persona que va filtrar aquesta discussió. Tot i que es rumorejava que podria haver estat José Antonio Avilés, cap dels col·laboradors s'ha salvat de ser sospitós.

Després d'una setmana, Diego Arrabal i Kiko Matamoros han revelat la identitat de la persona «traïdora». El paparazzi i el col·laborador han assenyalat directament a Carmen Borrego, que podria haver filtrat la discussió a la revista 'Lecturas' per guanyar 3.000 euros.

Carmen Borrego: «Ni se t'acudeixi acusar-me»

Kiko Matamoros ha titllat a la filla de María Teresa Campos de «traïdora», i Diego Arrabal també ha volgut carregar contra la col·laboradora. «Ni se t'acudeixi acusar-me», ha manifestat la germana de Terelu molt enfadada. Segons Carmen Borrego, aquesta informació no és certa, ja que ella mateixa va contactar amb la revista perquè rectifiquessin el que van publicar sobre la discussió amb la seva neboda.  

Tot i això, Diego Arrabal no s'ha donat per vençut i ha continuat insistint. «M'estàs intentant acusar? T'ho torno a repetir, vaig a per totes», ha manifestat Carmen. «Us poseu molt nervioses», contesta el paparazzi. 

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Carmen Borrego abandona el plató de 'Viva la vida'

La presentadora del programa, Emma García, ha intentat calmar els ànims sense èxit. Amb l'ambient molt tens, Carmen Borrego ha decidit abandonar el plató de 'Viva la vida': «Marxo, permeteu-me dir que no consentiré això. Ni una més, ni teva ni de ningú!», ha exclamat la germana de Terelu.

Davant d'aquesta situació, Emma García ha intentat que la col·laboradora torni a la seva cadira: «No vull que marxis així... Deixa'm dir-te una cosa. Jo no penso això de tu, i el programa tampoc». Però la col·laboradora no ha cedit: «No permetré que generin més problemes amb la meva família. Jo no tinc problemes amb ningú de la meva família, ni els he tingut».

«Aquest joc té un preu molt car. No ho permetré. Se m'està enfrontant amb la meva família i arriba un moment que ja, per dignitat, he de marxar. No puc més. Ja no puc més!», ha exclamat Carmen Borrego.

«Per què he de ser jo el pallasso?»

La filla de María Teresa Campos està profundament molesta amb l'actitud de Diego Arrabal i Kiko Matamoros. Així doncs, la col·laboradora no ha dubtat en criticar-los: «Sempre juguen amb el mateix. Que juguin entre ells, que són molt llestos. Avui s'estan comportant com dues males persones... Sempre és el mateix, per què he de ser jo el pallasso? Jo no soc cap pallassa ni mereixo que em facin això. Tot té un límit», ha afirmat. 

«Quin interès puc tenir jo en què es publiqui la discussió?», s'ha preguntat Carmen Borrego. Abans d'abandonar el plató de 'Viva la vida', la filla de María Teresa Campos ha confessat saber qui va filtrar l'enfrontament amb Alejandra Rubio, però no vol donar el nom «per lleialtat».


Comentaris

envia el comentari