YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Tots els ulls apunten ara a Carlota Corredera: acusada d'una gran imprudència

La presentadora és a l'ull de l'huracà després de l'acomiadament fulminant de Marta López

Carlota Corredera a 'Sálvame'
Tots els ulls apunten ara a Carlota Corredera: acusada d'una gran imprudència | Telecinco

Carlota Corredera s'ha convertit en el nou objectiu dels crítics amb 'Sálvame' i Telecinco. Després de l'expulsió i acomiadament fulminant de Marta López per part de Mediaset España per la seva «conducta irresponsable» davant la pandèmia de Covid-19 que viu tot el món, i que a Espanya fa moltes setmanes que va en augment, la cadena viu amb la por que altres col·laboradors i presentadors puguin haver-se contagiat amb el virus.

Ara les mirades estan dipositades en Carlota Corredera, especialment a les xarxes socials, ja que molts usuaris han acusat la presentadora de saltar-se la quarantena i haver tornat abans d'hora al plató. Ella, per la seva banda, no ha volgut quedar-se callada davant d'aquestes acusacions i ha donat la seva versió durant l'emissió d''Hormigas Blancas', que aquest diumenge estava dedicat a Julio Iglesias.

El cas és que Marta López i Carlota Corredera van compartir plató, i després que l'exconcursant de 'Gran Hermano' donés positiu després de marxar de festa al Starlite de Marbella, molts es pregunten si la presentadora de 'Sálvame' no hauria d'estar encara a casa, fent una quarantena de quinze dies com recomanen les autoritats sanitàries. 

Cal recordar que ella era la presentadora del programa l'últim dia que Marta López va ser al plató, i que, per tant, va compartir molts minuts amb ella i amb la resta de col·laboradors del programa. 

Carlota Corredera explica la seva versió

La presentadora, després de la seva tornada a la pantalla petita, va aclarir tots els rumors al seu canal d'Instagram i va deixar ben clar què estava passant a Telecinco i perquè ella havia tornat a un plató de televisió: «Aquesta nit estic al capdavant d''Hormigas Blancas' de Julio Iglesias perquè sóc apta per poder presentar, complint amb el protocol de mesures de seguretat i preventives antiCovid-19 establert per Mediaset. Gràcies pel vostre interès».

De moment, però, no sabem quina repercussió ha tingut la seva presència a 'Hormigas Blancas' i la seva explicació davant d'un grup d'usuaris que es pren molt seriosament la pandèmia i que no dubta a assenyalar qualsevol persona que pugui estar saltant-se les normes i posant en perill la salut d'altres persones. 

Cal recordar, que fins i tot a Telecinco hi ha col·laboradors que són considerats com a grups de risc perquè tenen patologies i malalties prèvies que podrien complicar el seu quadre clínic si es contagien amb la Covid-19, com ara Belén Esteban o Mila Ximénez


Comentaris

envia el comentari